Bu ödeme, her ay Eylül ile Haziran arasında gerçekleştirilecek ve öğrencilere 5.000 TL sağlayacak. Denizli Büyükşehir Belediyesi, 2023-2024 eğitim-öğretim yılında lise ve dengi okullarda okuyan öğrencilere yönelik büyük bir öğrenim yardımı yapacak.

Denizli Büyükşehir Belediyesi, ekonomik durumu iyi olmayan 5.000 lise ve dengi okul öğrencisine 10 ay boyunca her ay 500 TL destek sağlayacak. Bu destek, Eylül ile Haziran ayları arasında devam edecek.

Emekliler İçin Dev Müjde! Cumhuriyet'in 100. Yılında Muhteşem İkramiye (2)

Başvuru nasıl yapılacak?

Öğrencilerin bu öğrenim yardımına başvuruları www.denizli.bel.tr adresinden yapılabilecek. Başvuruları değerlendiren belediye, eksiksiz evrak sunan ve beyanları doğrulanan öğrencilere aylık 500 TL öğrenim yardımı yapacak.

emekli para

Başkan Zolan dayanışmayı vurguladı

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli'de eğitim gören öğrencilere destek olmak amacıyla büyük çaba harcadıklarını ifade etti. Başkan Zolan, öğrencilerin eğitimlerini en iyi şekilde sürdürebilmeleri için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini vurguladı. 

Başkan Zolan,

“Yarınlarımızın teminatı öğrencilerimize desteğimizi 2023-2024 eğitim-öğretim döneminde de sürdürüyoruz. Lise ve dengi okullar düzeyinde eğitim gören 5 bin gencimize yapacağımız öğrenim yardımı sonuçları hayırlı ve uğurlu olsun. Eğitimi, birliği, beraberliği ve dayanışmayı çok önemsiyoruz. Gençlerimizin eğitimli, donanımlı olması ve geleceğimizi aydınlatması için ne gerekiyorsa yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Editör: Evrim Tuna Şahin