Bucak Hüseyin Türker Ortaokulu idarecileri ve öğrencileri Belediye Başkanı Emrullah Ünal’a teşekkür ziyaretinde bulundular.
Ziyarete Hüseyin Türker Ortaokulu Müdürü Bekir Canavar, Müdür Yardımcıları Hatice Melike Talay, Uğur Ören, öğrenciler Deniz Özdemir ve Efe Hasan Türker katıldı.Ziyarette Hüseyin Türker Ortaokulu öğrencisi Deniz Özdemir, Belediye Başkanı Emrullah Ünal’a çiçek takdim etti.
Hüseyin Türker Ortaokulu Müdürü Bekir Canavar “ Okulumuz bahçesinde bulunan Akdeniz Mesleki Teknik Anadolu Lisesinin eski binasının yıkılmasından sonra bahçe düzenlemelerine sağlamış olduğu katkılardan dolayı teşekkür ediyoruz.” dedi.Okul Müdürü Bekir Canavar ayrıca Hüseyin Türker Ortaokulu tarafından düzenlenen Dersimiz Doğa Projesi hakkında Belediye Başkanı Emrullah Ünal’a bilgi verdi.
 Belediye Başkanı Emrullah Ünal “ İlçemizde Eğitim ve öğretimin daha ileri seviyelere yükselmesi, Öğrencilerimizin daha rahat bir ortamda eğitim görmeleri için Belediye olarak okullarımızın çevre düzenlemelerine imkanlarımız ölçüsünde destek sağlıyoruz. Hüseyin Türker Ortaokulunun bahçesinde de bir dizi çalışmalar yaptık. Belediye olarak eğitim ve öğretim de kalitenin arttırılması ve eğitim seviyesinin daha da ileri seviyelere ulaşması için imkanlarımız doğrultusunda desteklerimiz sürecek.Hüseyin Türker Ortaokulu idareci ve öğrencilerimizin ziyaretinden memnuniyet duydum.” dedi.