Orman Genel Müdürlüğü 338 işçi, personel ve memur alımı başvuru ekranı açıldı. Orman Genel Müdürlüğü tarafından yayınlanan ilanda bünyesinde çalışacak işçi, personel ve memur alımı yapacak. Başvuru ekranı adayların erişimine sunuldu.


OGM 338 işçi, personel ve memur alımı yapacağını yeni bir ilan ile duyurdu. Orman Genel Müdürlüğü bünyesinde çalışacak Türkiye geneli olup birçok unvanda personel alımı yapıyor. Orman Genel Müdürlüğü memur alımı başvuru ekranı adaylara sunuldu. OGM 338 işçi alımı detayları belli oldu. Personel alımı için adaylarda aranan şartları ise mezuniyette gerekli olan şartlar belli oldu. Başvurular şoför, temizlik görevlisi ve diğer şartlar için aşağıda kılavuz sunulmuştur.

Alımı yapılacak kurumlar 30 kuruma alım yapılacak olup alımı yapılacak kontenjan sayısı ise 338 kişilik alım yapılacağı belirlendi.


Memur Alımı Yapılacak Kadrolar

21 Koruma ve Güvenlik Görevlisi, 101 Destek Personeli, 105 Büro Personeli, 8 Teknisyen alımı, 16 Tekniker, 1 Biyolog, 27 Avukat, 59 Mühendis alımı yapılacaktır.

Personel Alımı Adaylarda Aranan Mezuniyet Şartı

Uçak Elektriği, Uçak Elektroniği, Uçak Gövdesi, Uçak Motoru, Uçak Teknolojisi, Uçak Elektrik ve Elektroniği önlisans programlarının birinden mezun olmak. Uçak Gövde Bakım önlisans programından mezun olmak ve ortaöğretim Kurumlarının Uçak Bakım Alanı ve Dallarından mezun olmak şartları aranmaktadır.


İşçi Alımı Başvuru Şekli

Orman Genel Müdürlüğü personel alımı başvuru yapacak adaylar için başvurular online olarak elektronik ortamda yapılabilecek olup farklı yollar ile yapılacak başvurular kabul edilmeyecektir.

Adaylar başvurularını aşağıda yer alan başvuru ekranı linki üzerinden giriş yaptıktan sonra yeni başvuru seçeneğine tıklayınız. Ekrana gelen Orman Genel Müdürlüğü ilanını seçip başvur ekranı geldikten sonra başvuru butonuna tıklanılacaktır.

Bilgilendirme yazısını okuduktan sonra kabul ediyorum seçeneğini seçip ekrana gelen devam et butonuna tıklayıp hangi unvana başvuru yapılacaksa o unvanı seçip başvurular yapılabilecektir.