Bölümde, Serap, Yusuf Soykan tarafından istismara uğradığını açıkladı. Bu itiraf, Hülya Soykan'ı büyük bir şoka uğrattı. Serap, silahını Hülya'ya doğrulttu. O sırada ailenin araya girmesiyle yaşanan karmaşada silah sesi duyuldu.

Bölümün final sahnesiyle birlikte dizinin 26. yeni bölümü merak konusu oldu. 30. bölümüyle birlikte ekrana veda edecek olan dizinin yeni bölümünde, Serap'ın silahını kimin vurduğu ve bu olay sonrasında ailede neler yaşanacağı ortaya çıkacak.

O Dizi Veda Ediyor! Sadece 5 Bölüm Kaldı

'Aile'nin özgün senaryosunu Hakan Bonomo kaleme alırken, yönetmenliğini Ahmet Katıksız ve Gökçen Usta üstleniyor. Dizinin başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ, Serenay Sarıkaya, Nejat İşler, Canan Ergüder, Selin Şekerci, Umutcan Ütebay, Yüsra Geyik, Musa Uzunlar, Ayda Aksel, Emel Göksu ve Nur Sürer yer alıyor.

Show TV'nin 'Aile' dizisi, 25. bölümüyle reytinglerde birinci oldu. Büyük finaline son 5 bölüm kalan dizinin bölümünde, Serap'ın büyük itirafı damga vurdu. Serap, Yusuf Soykan tarafından istismara uğradığını açıkladı. Bu itiraf, Hülya Soykan'ı büyük bir şoka uğrattı. Serap, silahını Hülya'ya doğrulttu.

O Dizi Veda Ediyor! Sadece 5 Bölüm Kaldı (3)

O sırada ailenin araya girmesiyle yaşanan karmaşada silah sesi duyuldu. Bölümün final sahnesiyle birlikte dizinin 26. yeni bölümü merak konusu oldu. 30. bölümüyle birlikte ekrana veda edecek olan dizinin yeni bölümünde, Serap'ın silahını kimin vurduğu ve bu olay sonrasında ailede neler yaşanacağı ortaya çıkacak.