NOW TV'nin merakla beklenen dizisi 'Korkma Ben Yanındayım', başrollerinde Şevket Çoruh, Günay Karacaoğlu, Murat Aygen, Didem Balçın gibi ünlü oyuncuları buluşturuyor. Ancak dizi, çekimlerinin gerçekleştiği Beykoz'daki gecekondu seti, belediye tarafından mühürlendi.

MedYapım'ın imzasını taşıyan "Korkma Ben Yanındayım" dizisinin çekimleri sırasında ilginç bir olay meydana geldi. Yapım ekibinin 60 bin TL karşılığında kiraladığı ev, belediye tarafından mühürlendi.

Ekran Goruntusu 2024 03 07 143346 Rvw3

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, geçen ay çekim izni almak için Beykoz Belediyesi'ne 60 bin TL ödeyen MedYapım'ın kiraladığı ev, belediye tarafından mühürlendi. Beykoz Belediyesi, gerekçe olarak şahsa ait gecekondu için "plato ruhsatı" bulunmamasını gösterdi. Film şirketi ise daha önce Beykoz Adliyesi, Beykoz Belediyesi ve Beykoz Devlet Hastanesi'nde çekim yaptığını belirterek mekanın plato değil, gerçek bir mekan olduğunu savundu.

Belediye ekipleri tarafından mühürlenen gecekonduya evin sahibi aile de giremiyor. Belediye görevlileri, buzdolabında bozulacak malzeme olduğu için elektrik şalterini kaldırmadıklarını da raporla belgeledi.

Kaynak: Haber Merkezi