Netflix, popüler dizisi "Kulüp"ün yeni sezonunun tanıtımı için dizi ekibiyle özel bir yemek düzenledi. Bu özel etkinliğe, dizi oyuncuları Gökçe Bahadır, Barış Arduç, Asude Kalebek, Salih Bademci, Fırat Tanış, Halil Babür, Serra Arıtürk ve Ada Erma'nın yanı sıra proje yaratıcısı Zeynep Günay, hikaye yaratıcısı Rana Denizer ve yönetmen Seren Yüce de katıldı.

"Kulüp," kendi özgün hikayesiyle dikkat çeken bir dizi olarak biliniyor ve yeni sezonuyla izleyicileri heyecanlandırıyor. Dizi, 15 Eylül tarihinde Netflix platformunda yayınlanacak.

Dizi, 1960'lı yıllarda İstanbul'un sosyal hayatı ve eğlence dünyasının büyük bir değişim yaşadığı bir dönemde geçiyor. 2. sezonunda, Çelebi ve Matilda gibi ana karakterler, yaşadıkları baskılara karşı koymaya çalışarak Kulüp İstanbul Ailesi'ni ayakta tutmak için bir araya geliyorlar. Aynı zamanda Raşel, zamansız bir şekilde büyümek zorunda kalan Rana'nın annesi olarak çekirdek ailesini bir araya getirmeye çabalıyor.

Netflix'in bu sevilen dizisi, izleyicilere unutulmaz bir hikaye sunmaya devam ediyor ve bugün yeniden ekranlara dönüş yapacak.

Editör: Evrim Tuna Şahin