Bucak Organize Sanayi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Edebiyat Öğretmeni Asuman ŞALLI ve Beden Eğitimi ve Spor Öğretmeni Gülsün ÇELİK tarafından hazırlanan, okul öğrencileri tarafından sergilenen "Gönül Terapisi" isimli müzikal tiyatro ve şiir dinletisi  Bucak Kültür ve Sanat Merkezi'nde İlçe Milli Eğitim Müdürü Neşet YAZAR, Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Olcay DEĞERLİ, okul müdürleri ve öğrencilerin katılımlarıyla gerçekleştirildi.

GazeteBU'dan canlı yayınlanan etkinlikte birbirinden güzel şiir, tiyatro, modern dans, zeybek ve roman havası yer aldı. İzleyiciler gösterilere alkışlarla katılım sağladılar.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Neşet YAZAR "Öğrencilerin kişisel gelişimlerine katkı sağlayan bu etkinlik aynı zamanda onların sosyal aktivitelere yönelik olumlu tutumlar sergilemesine ve motivasyonlarının artmasına olanak sağlıyor. Öğretmen ve öğrencilerimiz gösterilerini kusursuza yakın sergilediler. Bu güzel etkinlik için başta Okul Müdürü Ayşe ÜNAL olmak üzere emeği geçen tüm öğretmenlerimize ve öğrencilerimize çok teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum." dedi.
İŞTE PROGRAMIN TAMAMI...