Sınırlı Sorumlu Gölhisar Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi yönetimine talip olduğunu aktaran mevcut kooperatif müdürü Mustafa Oğuz, aşağıdaki ifadelere yer verdi.

“İlçemizin Değerli Esnaf ve Sanatkarları.
Kıymetli Ortaklarımız, saygıdeğer büyüklerim, sevgili genç kardeşlerim.
​Bildiğiniz üzere 20 yılı aşkın süredir S.S. Gölhisar Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifinde Kooperatif Müdürü olarak görev yapmaktayım. Bugüne kadar siz değerli ortaklarımızın acı ve tatlı günlerinde her zaman yanında oldum. Kurumumuza gelince hep beni karşınızda, yanınızda buldunuz. Sizleri ben karşıladım. Taleplerinizi ben aldım. İşlemlerinizi gerçekleştirmek için hep gayret ettim. Elimden gelen her türlü desteği vermeye, sizleri en iyi şekilde ağırlamaya çalıştım.

Kooperatifimizin başarısı ve sizlerin ihtiyaçlarını karşılamak için var gücümle, samimiyetle çalıştım. Hiçbir ortağımız arasında ayrım yapmadan hizmet vermeye gayret ettim.
Kooperatifimizin üst düzey idarecileri, bölge ve merkezi yönetimleri ile güzel, sıcak temaslar, kurdum. Gün geldi, sevinçleri ve hüzünleri hep birlikte yaşadık. Sizlerin sorunlarını ve taleplerini en kısa sürede çözmeye çalıştım.

Sizlerden gelen yoğun talepler ve gördüğüm lüzum üzerine, 20 yılın birikimi ve tecrübesiyle kooperatifimizin 2023 yılında yapılacak olan Olağan Genel Kurul Toplantısında Yönetim Kurulu Başkanlığına adaylığımı açıklamış bulunmaktayım.

Siz değerli ortaklarımızdan alacağım güç ve destek ile kooperatifimizi daha da büyüterek, hizmetlerimizi daha iyiye ve daha güzele ulaştırmanın gayreti içinde olmaya, sizlerin menfaatlerinin korunması ve finansman taleplerinin karşılanması hususlarında, azimle, titizlikle çalışmaya, tüm ortaklarımızı samimiyetle kucaklayan şeffaf bir yönetim anlayışı ile sizlere hizmet etme gayreti ve kararlığında olacağım.

Saygıdeğer hemşerilemiz, sizlerin bana olan güvenizle, her türlü desteği vereceğinizden asla şüphe etmiyorum. Destek sizlerden, hizmet ve gayret bizden.

Bu seçimin Kooperatifimiz ve hepimiz için hayırlara vesile olmasını niyaz ediyorum. Ortaklarımızın Genel Kurulumuza katılımını bekler, birlik ve beraberliğimizin daim kalması temennisi ile hepinizi muhabbetle selamlar, sevgilerimi ve saygılarımı sunar, hayırlı işler, bereketli kazançlar diliyorum.”
Mustafa OĞUZ
​​​​​S.S. GÖLHİSAR ESNAF VE SANATKÂRLAR
KREDİ VE KEFALET KOOPERATİFİ
YÖNETİM KURULU BAŞKAN ADAYI" ifadeleri kullanıldı.