Eğitim öğretim yılının tatile girmesi nedeni ile Adnan menderes ilk ve ortaokulunda başarı belgesi almaya hak kazanan öğrencilere karne hediyesi olarak yemek programı düzenlendi. Bugün saat 12:30'da Bucak Konya Lezzet Ustası isimli iş yerinin katkıları ile düzenlenen etkinliğe Alaaddin mahallesi muhtarı İsmail Tuncer, Adnan Menderes İlk ve Ortaokul öğrencileri katıldı.
Etkinlik hakkında bilgi veren Muhtar Tuncer "2020  eğitim öğretim yarı yıl tatilinde öğrencilerimizin karne sevinci ile beraber, takdir teşekkür alan öğrencilerimize teşvik amaçlı bir yemek programı düzenledik. Çocuklarımızın daha çalışkan olması için çaba gösterebileceği bir ortamdayız. 4 yıldır düzenlediğimiz bu etkinliğimizin verimli olduğunu gördüğümüz için de bu faaliyeti devam ettiriyoruz. Bu yıl bize ev sahipliği yapan konya lezzet ustasına çok teşekkür ediyoruz. Kendileri bizi bizzat arayarak bu yıl çocuklarımızın mutluluğuna biz de ortak olmak istiyoruz ve yemeği biz vermek istiyoruz dediler. Böyle bir organizasyona aracılık edip çocuklarımızı sevindirdikleri için mahalle halkım adına kendilerine teşekkür ediyorum. Tabiki en büyük teşekkürü çok değerli öğrencilerimize ediyorum. Yarım dönem boyunca çabalayıp derslerinde başarılı oldular ve bizleri gururlandırdılar. Çocuklarımız bizim geleceğimiz. Geleceğimize sahip çıkmakta tabiki bizlerin en büyük görevi.  Çocuklarımızın başarılı olması için, geleceğimizi emanet ettiğimiz, gecesini gündüzüne katıp eğitim öğretim için mesai harcayan değerli öğretmenlerimize de çok teşekkür ediyorum" dedi.
Konya Lezzet Ustası işletme sahibi İlyas Çakan'da eğitim öğretime her zaman destek olmaya devam edeceklerini belirterek başarılı olan öğrecileri tebrik etti.

Haber: Doğan ŞAHİN- Hüseyin ÇUBUK