Müge Anlı, her yerde kayıp olan Hasan Hüseyin Çelik'i arıyordu! Ankara'da yaşayan evli ve iki çocuk babası Hasan Hüseyin Çelik'in cinayete kurban gittiği ortaya çıktı. Araştırmalar sonucunda, talihsiz adamın kızının eski nişanlısı tarafından öldürüldüğü belirlendi. Hasan Çelik'in aracıyla birlikte kaybolduğu ve kayboluşunun 79. gününde ortaya çıktığı bildirildi. 

Hasan Hüseyin Çelik Olayı

Ankara'da yaşayan, evli ve iki çocuk babası Hasan Hüseyin Çelik, 15 Kasım 2023 tarihinde aracıyla birlikte kaybolmuştu. Hasan Çelik'in kardeşi Veysel Çelik ve eşi Esma Çelik, 77 günü aşkın süredir herhangi bir haber alamamışlardı. Bu nedenle, Hasan Çelik'i bulabilmek amacıyla Müge Anlı ile Tatlı Sert programına başvuruda bulundular. Ancak, Hasan Çelik'in kaybının 79. gününde aileye acı bir haber ulaştı.

Müge Anlı Hasan Hüseyin Çelik

Hasan Hüseyin Çelik, aracıyla birlikte kaybolduğunda cinayete kurban gittiği şüphesiyle karşı karşıyaydı. Bu olayla ilgili olarak, Yalçın Ülger ve Fatih Ülger canlı yayında gözaltına alınmıştı. Hasan Hüseyin Çelik'in şüpheli kaybında, son dakika gelişmeleri yaşandı.

Hasan Hüseyin Çelik'ten kaybolduktan tam 79 gün sonra, Müge Anlı canlı yayında Çelik'in cinayete kurban gittiğini açıkladı. Bu haberle birlikte stüdyoda anında bir sessizlik hakim oldu.

Hasan Hüseyin Çelik Cinayeti

Çelik'in aracını satmaya çalışan şüpheli Yasin, cinayeti itiraf etti ve Mert adlı bir kişi tarafından Hasan Hüseyin Çelik'in öldürüldüğünü açıkladı. Ayrıca, Çelik'in hesabındaki paraların kullanılarak tatil yapıldığı ortaya çıktı. Çelik'in kızı, canlı yayında duyulan bu haberle birlikte gözyaşlarına boğuldu.

Müge Anlı Hasan Hüseyin Çelik Vakası

Çelik'in kızının, cinayete kurban giden Mert ile daha önce nişanlı olduğu programda ortaya çıktı. Eşi Seher'in, haberi aldıktan sonra "Bankada ne kadar paramız varmış?" sözleri, büyük bir tepkiyle karşılandı.

Kaynak: Evrim Tuna Şahin