Bursa'da, Uludağ'ın eteklerinde yer alan Zeyniler Mahallesi'nin üst tarafındaki kayalık ve ormanlık alanda bir erkek cesedi bulundu. Cesedin Kadir Fidan'a (74) ait olduğu belirlendi.

Ormanlık bölgede yürüyüşe çıkan vatandaş, kayalık bir alanda bir ceset gördü. Telefon çekmediği için vatandaş, yerin tarifini yapmak için ateş yakıp duman kullandı.

Olay yerine gelen jandarma, AFAD, NAK ve polis ekipleri, cesedin bulunduğu bölgeye ulaştı. Ekipler, cesedin üzerinde yaptıkları incelemede, kayıp olarak aranan Kadir Fidan'a ait olduğunu belirledi.

Cesedin kesin ölüm nedeni, yapılacak otopsi ile belirlenecek.

MÜGE ANLI KİMDİR

Müge Anlı Kimdir ?

Müge Anlı, 19 Aralık 1973 tarihinde İstanbul'da doğdu. Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi'nden mezun oldu ve Kadir Has Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde hukuk üzerine yüksek lisans yaptı.

Televizyon kariyerine magazin alanında başladı ve Şenay Düdek ile birlikte Kanal D'de "Dobra Dobra" adlı magazin programını sundu. Dobra Dobra programının bir sezon sonrasında, aynı programa Şenay Düdek ile Cenk Eren FOX Türkiye'de devam etti, Müge Anlı ise Pakize Suda'yla Kanal D'de sunmaya devam etti.

2008 yılında gazeteci Burhan Akdağ'dan boşandı ve bu evlilikten bir kızı oldu.

2008 yılından beri atv'de "Müge Anlı ile Tatlı Sert" adlı tartışma programını sunmaktadır. Programda, kayıp yakınlarını arayan kişilerin konuk edildiği ve çözülememiş cinayetlerin aydınlatılmaya çalışıldığı belirtildi.

Müge Anlı, Türkiye'de en çok izlenen programlardan biri olan "Müge Anlı ile Tatlı Sert" ile tanınmaktadır. Programda, kayıp yakınlarını arayan kişilerin konuk edildiği ve çözülememiş cinayetlerin aydınlatılmaya çalışıldığı belirtildi. Müge Anlı, programın başarısında önemli bir rol oynamaktadır.

MÜGE ANLI TELEFON NUMARASI

Müge Anlı Telefon Numarası Nedir ?

"Müge Anlı ile Tatlı Sert" programı, yeni sezonunda devam ediyor ve güçlü bir yapıma sahip. Araştırmacı gazeteci Müge Anlı, Avukat Rahmi Özkan ve adli tıp uzmanı Prof. Dr. Şevki Sözen ile faili meçhul cinayetleri araştırıyor. Program 2008 yılından beri ATV ekranlarında yayınlanıyor.

Programa başvurmak isteyenler için iletişim bilgileri ve adresler mevcut. İzleyiciler, Müge Anlı'ya telefonla nasıl ulaşabileceklerini ve mektup gönderebileceklerini öğrenmek istiyorlar. Programın bir Whatsapp ihbar hattı da bulunuyor.

WhatsApp ihbar hattı: 0535 663 52 52 

Müge Anlı Kaç Senedir Var ?

Türkiye'nin en popüler televizyon programlarından biridir. Programda kayıp yakınlarını arayan kişilere yardım ediliyor ve çözülememiş cinayetler aydınlatılmaya çalışılıyor.

Program, 18 Ağustos 2008 tarihinde yayın hayatına başladı. Müge Anlı'nın sunumuyla hafta içi her gün atv kanalında canlı yayınlanıyor. Programda kayıp yakınlarını arayan kişiler, cinayet mağdurları ve tanıkları canlı yayına katılıyor. Müge Anlı ve ekibi, bu kişilere yardım etmek için çalışıyor.

Program, Türkiye'de ve dünyada önemli bir izleyici kitlesi tarafından takip ediliyor. Programda çözülen birçok cinayet, kamuoyunda büyük yankı uyandırdı. Müge Anlı, programın başarısıyla birlikte Türkiye'nin en popüler televizyon sunucularından biri oldu.

Müge Anlı Hangi Kanalda Çıkacak ?

ürkiye'de ve dünyada önemli bir izleyici kitlesi tarafından takip ediliyor. Programda çözülen birçok cinayet, kamuoyunda büyük yankı uyandırdı. Müge Anlı, programın başarısıyla birlikte Türkiye'nin en popüler televizyon sunucularından birisi haline geldi.

Programın bugüne kadar 3150 kaybı bulduğu, 164 cinayet dosyasını aydınlattığı ve 875 aileyi bir araya getirdiği belirtilmektedir.

Müge Anlı ile Tatlı Sert, 2023-2024 sezonunda da izleyicilerle buluşmaya devam edecek. Program, her haftaiçi yeni bölümlerle saat 10:00'da ATV kanalında ATV ekranlarında yayınlanacak.

Editör: Evrim Tuna Şahin