1991 yılında 4 yaşındaki kardeşi Ruziye halasının komşusu tarafından kaçırıldı.Halasının çalıştığı zaman karşı komşusuna bıraktığı Ruziye,hala vefat edince komşusu tarafından alınıp Bursa'dan İstanbul'a getiriyor.

Ekran Goruntusu 2024 03 06 113449

Kendiside başka aile tarafından evlat edinilen Gurbet hanım çok zor çocukluk geçirdiğini onu evlat eden kişilerin sinirlendikleri zaman üzerinde sigara söndürdüklerini o izleri hala taşıdığını dile getirdi.Erkek kardeşiyle birlikte apartman temizliğine giden Gurbet hanım binada çöpleri koyanların kapısından bayat etmekleri alıp kardeşine yedirdiğini çalıştığı paraya el koydukları için hep aç gezdiklerini ifade etti.

Ekran Goruntusu 2024 03 06 113751

Müge Anlı Gurbet'in kardeşini 1 günde buldu!

Dünkü yayından sonra gurbet hanımın kardeşi Ruziye bulundu 33 yıllık hasret sona erdi.

Ekran Goruntusu 2024 03 06 114719

Ruziye hanım;

'20 li yaşlarıma kadar annem bildiğim kıvırcık Fatoş'un annem olmadığını onun arkadaşından öğrendim babam hiç olmadı.Anneme bunu her sorduğumda inkar etti,yalanladı.Babam kötü biri olduğu için halam beni bakması için Ayten'e veriyor küçüklüğümde bana Ayten baktı. Halam vefat edince beni kıvırcık Fatoş alıyor. 6 yaşına kadar Bursa'da yaşadım sonrasında istanbula taşındık.Çok güzel huzurlu bir hayatım var. Kardeşlerimle tanışmayı çok istiyorum' şeklinde konuştu.

Muge Anli 2

Kaynak: HABER MERKEZİ