Antalya'da motosikletiyle bariyere çarpan Mehmet Çiftçibaşı (27), kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Motosiklet tutkunu olduğu  Çiftçibaşı'nın, çıktığı turda çektiği görüntüleri sosyal medyadan paylaştığı görüldü. Gencin, yıllar önce anne ve babasını kaybettiği öğrenildi.

Kaza, 17 Nisan Pazar günü saat 17.30 sıralarında Kemer-Antalya kara yolu, Sarısu Mahallesi'nde meydana geldi. Sabah saatlerinde Kemer'deki arkadaşlarının yanına gitmek için 07 AFT 643 plakalı motosikletiyle Antalya'dan yola çıkan Mehmet Çiftçibaşı, akşam saatlerinde dönüşe geçti.

BARİYERLERE ÇARPTI
Dönüş yolunda Çiftçibaşı'nın kontrolünü kaybettiği motosiklet, bariyerlere çarptı. Kazayı görenlerin ihbarıyla olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. İlk müdahalenin ardından sağlık ekiplerince hastaneye kaldırılan Çiftçibaşı, tüm müdahalelere karşın kurtarılamadı.Çiftçibaşı'nın cenazesi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

BUCAK'TA AİLE KABRİSTANINA GETİRİLDİ
Otopsinin ardından morga gelen Çiftçibaşı yakınları, uzun süre gözyaşı döktü, bir kadının "Kuzum" diyerek feryat ettiği görüldü. Cenaze defin için Burdur'un Bucak ilçesindeki aile kabristanına getirildi. Mehmet Çiftçibaşı'nın cenazesinin alınmasına motosiklet grubundaki arkadaşları da gelerek aileyi yalnız bırakmadı. Çiftçibaşı'nın, yıllar önce anne ve babasını kaybettiği öğrenildi.