Olay, Karabağlar ilçesi İnönü Caddesi'nde meydana geldi. 35 JA 5020 plakalı servis aracının sürücüsü 63 yaşındaki Mehmet Y. ile Yemeksepeti motokuryesi arasında yol verme nedeniyle tartışma çıktı. Tartışmayı gören çevredeki diğer Yemeksepeti motokuryelerinin de olaya dahil olması üzerine yaşlı servis şoförü, 3 motokuryenin saldırısına uğradı.

Kavgayı gören çevre esnaf ve vatandaşların araya girerek olayı yatıştırmaya çalışmasına rağmen 3 motokurye, yaşlı adamı kimseye aldırış etmeden darp etmeye başladı. Bir vatandaş tarafından ise yaşlı servis şoförünün uğradığı saldırı anları anbean cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntülerde; şoför kapısını açan iki motokuryenin Mehmet Y.'ye saldırdığı, bir başka motokuryenin ise yolcu kapısını açarak aracın içine girip yaşlı adamı darp ettiği, vatandaşların ise saldırganları uzaklaştırmaya çalıştığı görülüyor.

izmişr kavga

İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri, çevredeki vatandaşlar tarafından yakalanan saldırganlar Ahmet T., Erkal Ç. ve Murat C.Ö.'yü gözaltına aldı. Yaralı servis şoförü ise ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Mehmet Y., hastanedeki tedavisinin ardından polis merkezine giderek saldırganlardan şikayetçi oldu. Saldırganlar da Mehmet Y.'den şikayetçi olduklarını belirtti. Olayın ardından çevredeki esnaf, motokuryelerden rahatsız olduklarını ifade etti. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Editör: Evrim Tuna Şahin