Fenerbahçe Beko EuroLeague'de final-four için sahaya çıkacak ve Monaco ile karşılaşacak. Peki, Monaco-Fenerbahçe maçı hangi kanalda ve saat kaçta yayınlanacak? Ayrıca, maçın şifresiz mi olduğu da merak ediliyor. Maç ile ilgili tüm detaylar merak ediliyor ve arama motorlarında araştırılıyor. Peki, Monaco-Fenerbahçe maçı hangi kanalda canlı yayınlanacak?

MONACO-FENERBAHÇE MAÇI NE ZAMAN?

Fenerbahçe, THY EuroLeague için yarın akşam sahaya çıkacak. Sarı-lacivertli takım, deplasmanda Monaco ile karşılaşacak. Taraftarlar, Monaco-Fenerbahçe maçının ne zaman oynanacağını ve hangi kanalda yayınlanacağını merak ediyorlar.

Fenerbahce Final Four Icin Sahada Monaco Fenerbahce Maci Hangi Kanalda Saat Kacta Sifresiz Mi 5Eks

MONACO-FENERBAHÇE MAÇI HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

Maç, Euroleague play-off çeyrek final 5. ve son maçı olacak. Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımı'nın Monaco ile oynayacağı bu karşılaşma, S Sport kanalından canlı olarak yayınlanacak. Turkcell tarafından yapılan açıklamaya göre, TSİ 20.00'de başlayacak olan maç, TV+'lılarla buluşacak.

Aa 20240503 34455044 34455042 Fener Yjda

Maç, Euroleague play-off çeyrek finalin 5. ve son maçı olacak. Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımı'nın Monaco ile oynayacağı bu karşılaşma, S Sport kanalından canlı olarak yayınlanacak. Maçın Türkiye saatiyle 20.00'de başlayacağı belirtiliyor.  Fenerbahçe'nin final-four için sahaya çıkacak olması heyecanı arttırırken, maçın ardından kazanan takımın adı 24-26 Mayıs tarihlerinde Almanya'nın başkenti Berlin'deki Mercedes Benz Arena'da düzenlenecek Dörtlü Final'e yazdırılacak. 

MONACO-FENERBAHÇE MAÇI CANLI İZLE

NOT: Exxen, S Sport, Bein Sports gibi çeşitli platformlar üzerinden yayınlanan spor müsabakalarını izleyebilmek için bu yayıncı kuruluşlara üye olmanız gerekebilmektedir.

Kaynak: Haber Merkezi