Burdur Ak Parti milletvekili Yasin Uğur Kanal 15 ekranlarında Bilal Karasakal’ın hazırlayıp sunduğu 'Burdur’un Nabzı' programının canlı yayın konuğu oldu.Programda gündeme dair soruları cevaplayan uğur,Ak Partinin 21 .kuruluş yıldönümü dolayısıyla yapılan yatırımları ve yerel gündemi değerlendirdi

2023’TE TEKRAR ADAYIM
Programda soruları cevaplayan Uğur,"Bir dönemdir meclisteyim, bu süreçte ülkem adına çok güzel çalışmalar yaptım, bu enerjimi tekrar ülkem,Burdur’um için en iyi şekilde hizmet vererek devam ettirmek istiyorum,zaten şu an vekillik sürecim devam ettiği için doğal olarak zaten vekil adayı oluyorum" dedi.

AK PARTİ DÖNEMİ REKORLAR DÖNEMİ
Ayrıca Ak Parti 21 yıllık dönemi değerlendiren Uğur, "Kurulduğu dönemden itibaren hiç ivme kaybetmeden hizmete devam eden partimiz döneminde yapılan yatırımlarla rekorlar kırıldı" dedi. Özellikle son yıllarda savunma sanayi yatırımlarıyla ekonomimize ayrı bir güç katıldığını söyleyen Uğur ,"Bu zorlu günleri üreterek aşacağız" dedi.
Tarım ve hayvancılıkta yaşanan sorunları desteklemelerle aşılacağını ayrıca girdi maliyetinin en fazla bölümü olan mazot için farklı bir çalışma yapılıp ucuz mazotu üreticiye ulaştırılabileceğini söyledi

GENÇLER ÜLKEMİZ İÇİN SİYASETTE YER ALMALI
2023 yılında yapılacak seçimlerde yaklaşık 6 milyon genç seçmenin oy kullanacağını söyleyen Uğur "Özellikle gençler ülkeleri için hangi partiden olursa olsun siyasette yer almaları gerek" dedi. "Gençlerin kıvrak zekaları ve üretkenlikleri ülkemize sinerji verecektir. Partimiz gençlere verdiği değeri seçme ve seçilme yaşını indirerek mecliste gençlerin yer almasını sağlamıştır." 

BURDUR’UN VE ÜLKEMİZİN GELECEKTEKİ EN BÜYÜK SORUNU OLAN SU İÇİN ALTYAPI YENİLENMESİ ŞART
Son günlerdeki gelişmeleride değerlendiren Uğur,"Su sorunu sadece Burdur’un değil,Bucak'ın,Ağlasun’nun, Gölhisar’ın ülkemizin sorunu" dedi. Meclisteki su komisyonundaki çalışmaları hakkında bilgi veren  Uğur "Gelecekte ki su sorunu için şimdiden sert kararlar alınarak uygulanmalı" dedi.Mutlaka su kanunun olması gereğini dile getiren Uğur,yerelde ise mutlaka altyapı yenilenmeli su kaybı önlenmelidir ifadelerini kullandı.