Ak Parti Burdur Milletvekili Yasin Uğur, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nu ziyaret etti. Yapılan yatırımlar ve çalışmalar hakkında Bakan Kasapoğlu ile görüşme sağladı.

Milletvekili Yasin Uğur yapılan çalışmalar ve yatırımlar hakkında açıklama yaptı. 
Ak Parti Burdur Milletvekili Yasin Uğur;
" Bucak İlçemizde devam eden Gençlik ve Spor Bakanlığı yatırımlarımızın tamamlandığında ilçemize spor alanında marka bir değer katacak.
Bucak Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzumuzda inşaat çalışmaları devam etmekte olup %30 oranında fiziki gerçekleşme oranı sağlamıştır. Havuzumuzun içerisinde soyunma ve duş odaları, antrenör odası, teknik ve idari oda bulunacaktır. Yüzme havuzumuz 5 kulvarlı ve 50 seyirci kapasitesi ile Bucak’ımızın gençlerine hizmet verecektir.
Bucak İlçemizde diğer bir yatırımımız olan Bucak İlçe Stadımıza 4’lü soyunma binası, Fifa standartlarında futbol sahası ve aydınlatması inşaat çalışmalarımız devam etmekte olup %80 oranında fiziki gerçekleşme oranı sağlamıştır. Oğuzhanspor’umuza, futbolcularımıza hayırlı olsun.
Bucak ilçemizde projesi tamamlanan 1000 kişilik kapalı spor salonumuzun Aralık ayında tekrardan ihalesi yapılacaktır. Süreci yakından takip ediyorum.
Burdur’umuza ve tüm ilçelerimize Gençlik Spor yatırımlarımız devam edecek. Tüm İlçelerimizin taleplerinin yakından takipçisiyiz. Geleceğimizin teminatı gençlerimiz için bu tesislerin Burdur’umuza ve ilçelerimize kazandırılmasında emeği geçen başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Gençlik ve Spor Bakanımız Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na ilçemiz ve hemşehrilerimiz adına teşekkür ediyorum" şekline açıklama yaptı.