Ak Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, geçtiğimiz günlerde GazeteBU köşe yazarı Ömer Özdamar'ın yazdığı ÖZEL HASTANE konusuna cevap verdi.

Milletvekili Özçelik'in açıklaması şu şekilde;
"4 Gün Önceki Yazınızdan Bugün Ankaraya Gelen Arkadaşlardan Haberim Oldu Okudum.Yazınızda Özel Hastanenin Açılması Noktasında “ İlçemiz Milletvekilinden Ses Çıkmıyor” Dedikten Sonra  “Kulağıma Gelenlere göre İlimiz Bir Milletvekili Engellemeye Çalışıyormuş” diyerek Bucak ilçemize Yıllardır Hizmet Etmeye Çalışan,Bucağımıza Kazandırdığım Yatırımlarla Şeref Duyan Siyasetçi Olarak Şahsımı İma ettiğiniz Olarak Anlaşılmasına Sebep Olduğunuz Bucakta Konuşulmuş.
1-Lider Hastanesinin Kapanmaması ve El Değiştirmesi Sırasında Hastanenin Hizmetine Devam etmesi İçin Bakanlığımızla Onlarca Görüşmelerde Bulunmuş Birisiyim.Bucakta Hastanemizin Hizmet Vermesi için Elimden Ne Gelirse Yapacağımı Önceki İşletmecilerin Hepside Yakından Bilmektedir.
2-Karamanlı ve Tefenni Arasına Yapılması Planlanan Hastane Özel Hastane Değil İki İlçenin Ortak Kullanacağı Sağlık Bakanlığı DEVLET HASTANESİ Olarak Düşünülmüş,Planlanması Öngörülmüş İldeki Görüşmelerde Valimiz,Belediye Başkanlarımızda Biz Vekiller Olarak Yapılmış Bir Konudur.
3-Burdura Özel Hastane Yapılmasını Her Defasında Önceki Bakanların Hepsi ile Görüştüm,Burdura Yeni Bir Özel Hastane Yapılmasına onay Verilmesini Talep ettim Ama Tüm önceki Sağlık Bakanlarımız Burdurun Özel Hastane Olarak Ancak Başka İllerden Ruhsat Taşıması ile Özel Hastane Açılabileceğini Söylediler.Burdura Özel Hastane Açmak isteyenler Ancak Diğer İllerden Özel Hastane Ruhsatı Taşıyarak Yapabilirler.Diğer Başka Türlü Yapılması Mümkün Değildir.
4-Bucaktaki Lider Hastanesinin Devir öncesi Yeni Sahiplerinin Bizlerle Temasları Olmamış,Sizin Bu yazınızdan Sonra BUCAĞIMIZA Lider Hastanesini Yeniden Açmak isterlerse Her Türlü Desteği Veririm.
5-Burdura Özel Hastane Yapmak isteyenlere Baştan Söylediğim Başka İllerden Ruhsat Bulmaları Gerektiğini Söylemişimdir.Bu Yöntemle Araştırma Yapan Doktorlar ve Yatırımcılar Olmuştur.
6-Bucakta Lider Hastanesinin Burdura Taşınmasına İLK KARŞI Duran Şahsım Olur.Her Türlü Şekilde Burdura Taşınmasına Engel Olurum,Gerçekleştirmem. Şahsımı İma Eden  Bu Açıklamanın  Düzeltilmesini Yukardaki Açıklamalar Şekilde Bilinmesini Sizlere İletiyorum ve  Kamuoyuna Saygılarla Sunuyorum."