İSMAİL-ŞERİFE SARI REHABİLİTASYON MERKEZİ BUCAĞIMIZA DAHA BÜYÜK ve MODERN OLARAK KAZANDIRILACAKTIR :
Kesinlikle İsmail ve Şerife SARI Rehabilitasyon Merkezi Burdura GÖTÜRÜLMÜYECEKTİR.Yapılan Deprem Analizleri Sonucunda Binanın Çürük Raporunun Teyit Edilmesi Maliyet Analizlerinde YENİDEN YAPILMASINA Karar Verilmiştir.

Bu Raporlar Ortada Dururken,Mevcutken Hiç Bir Yönetici,İdareci ve Bürokrat Çoçuklarımızın Hatta Engelli Yavrularımızın ÇÜRÜK BİNALARDA Kalmasının Altına imza Atamaz. Ayrıca Rehabilitasyon Binasının Yanındaki Bucak Belediyesine Ait Arsanında Dahil Edilerek YENİ,DAHA BÜYÜK ve MODERN ve BAZI FAALİYET ALANLARININDA İlave Edilerek  BİNANIN YENİDEN YAPILMASI ;Hatta Daha Sonra Şimdiki Çalışan Sayısından FAZLA İSTİHDAM SAĞLANMASI Gerçekleşecektir.Ve Yapımı Tamamlandıktan Sonra İsmi Yine İSMAİL-ŞERİFE SARI REHABİLİTASYON MERKEZİ Olarak Devam Edecektir.

Yeni Bina Yapılıncaya Kadar Çocuklarımızın Büyük Kısmı Burdur Engelsiz Yaşam Merkezine, Bazıları Farklı İllerdeki Rehabilitasyon Merkezlerine Gönderilecektir.Bina Yapılıncaya kadar Çalışan Personel Burdur Merkez ve Bucak İlçemize Hükümetimiz Döneminde Kazandırdığımız SOSYAL HİZMET  Merkezimizde Çalışmaları Sağlanacak; Bina Bittikten Sonra Tüm Personel Bucak’ımıza Dönüşü Sağlanacaktır.Binanın Çürük ve Yıkım kararından Sonra Ankara’da Bizzat Meclsimiz Tatilde İken Bakan Yardımcımız İsmail Ergüneş ile AYRICA Yaşlı ve Engelli  Hizmetleri Genel Müdürümüz Elmas Esra Ceceli Hanımefendi ile Birkez Yüzyüze,İki defada Telefonla görüşerek İsmail-Şerife Sarı Rehebilitasyon Merkezinin YATIRIMA HEMEN ALINMASINI ve Projesinin Belirlenmesini ve İhale Ödeneğinin Gönderilmesini Talep Ettim ve Bu Konu Üzerinden Şahsıma İtham Edilen Sosyal Medya Üzerinden Yapılan Çirkin İthamları ve Yakışıksız İthamları Art Niyetli Görüyorum.

Rabbim Lütfetti 20 Yıldır AK PARTİ  HÜKÜMETLERİMİZDE ,Bucak Halkımızın Bana verdiği Vekaletle Alnım Ak,Başım Dik BUCAĞIMIZA HİZMET Etme ve YATIRIMLAR KAZANDIRMA İMKANI BULDUM ELHAMDULİLLAH.

Kim ne Yazarsa Yazsın;Kim Ne Söylerse Söylesin BUCAĞIMIZA ve Burdurumuzun Tüm İlçe,Belde  ve Köylerine Hizmete Devam Edeceğim.
Kamuoyuna SEVGİ ve SAYGIYLA