Milliyetçi Hareket Partisi Burdur İl Başkanı Hikmet Ökte ve beraberindeki Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz, Çavdır Belediye Başkanı Süleyman Kayacan, Çeltikçi Belediye Başkanı Recep Aydın, Yusufça Belediye Başkanı Hüseyin Özarslan ve Söğüt Belediye Başkanı Ayhan Yurdasiper, Burdurlu Belediye Başkanlarından Sorumlu Milliyetçi Hareket Partisi Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş’ı TBMM’de ziyaret etti.

Keyifli geçen ziyarette, MHP’li Belediye Başkanları, taleplerini dile getirerek, siyaset ve bürokraside yaşanan sıkıntıları anlattı. Ankara ziyareti hakkında değerlendirmede bulunan Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz, “Milliyetçi Hareket Partisi Kütahya Milletvekilimiz ve Burdur MHP’li Belediye Başkanlarından sorumlu Sayın Ahmet Erbaş Beyefendiyi, TBMM’deki makamında ziyaret ettik. Kendilerine Belediyelerimizin taleplerini, Burdur siyaset ve bürokrasisindeki sıkıntıları aktardık. En yakın zamanda Burdur’umuzda olacağını belirten Sayın Milletvekilimize yakın ilgi ve alakalarından dolayı sonsuz şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Kızılkaya Belediye Başkanı İlkay Güngör ise “Milliyetçi Hareket Partisi Kütahya Milletvekilimiz Sayın Ahmet Erbaş’ı Gazi Meclisimizde, İl Başkanımız Sayın Hikmet Ökte, Tefenni Belediye Başkanımız Sayın Ümit Alagöz, Çavdır Belediye Başkanımız Sayın Süleyman Kayacan, Çeltikçi Belediye Başkanımız Sayın Recep Aydın, Yusufça Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Özarslan ve Söğüt Belediye Başkanımız Sayın Ayhan Yurdasiper ile birlikte ziyaret ederek, ilimiz, ilçelerimiz ve beldelerimiz hakkında taleplerimizi İlettik. Kendilerine ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür eder, saygılar sunarım” diye konuştu.