Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Burdur İl Başkanı Hikmet Ökte, Burdur İlçe Merkez Başkanı Adnan Kaya, MHP Bucak İlçe Başkanı Süleyman Demirezen, Türkav Burdur İl Başkanı Ayhan Mete, Bucak İlçe Ülkü Ocakları Başkanı İsmail Mutlucan ve Mhp Bucak İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu’nu makamında ziyaret etti.
Sohbet ortamında gerçekleşen ziyaret esnasında; Bucak Ticaret ve Sanayi Odası’na ve İlçemize verdikleri hizmet ve yaptıkları başarılı çalışmalarından dolayı Başkan Meçikoğlu’na teşekkür ederek, 1 Ekim Cumartesi günü Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Hizmet Binası’nda yapılacak olan seçimin ilçemize, bölgemize ve iş dünyamıza hayırlı olmasını diledi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Meçikoğlu, ziyaretlerinden ve güzel temennilerinden dolayı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Burdur ve Bucak Yönetimine teşekkür etti.
Ziyarette Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Süleyman Duran, Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi Hasan Kurt, da hazır bulundu.