Acun Ilıcalı, Survivor'a yeni bir futbolcu katılacağını duyurdu. Hull City'nin sahibi olan Ilıcalı, Survivor yarışmacılarına "Dünyanın en büyük futbolcuları arasında gösterilen bir isim" olduğunu söyledi. Bu açıklamanın ardından, Ilıcalı'nın yakınlığıyla bilinen ve geçtiğimiz günlerde spor yaptığı görüntüleri paylaşan Mesut Özil'in Dominik'e gideceği iddia edildi.

Survivora Katilacak Yeni Isim

Ilıcalı'nın açıklaması, Survivor yarışmacılarını şaşkına çevirdi. All Star'da yarışan eski futbolcu Sercan Yıldırım ve diğer takım üyeleri büyük şaşkınlık yaşadılar. Ilıcalı, Sercan Yıldırım'la olan diyaloğunda, "Geçen bir arkadaşım aradı 'Geleyim mi' dedi, 'Gel' dedim." ifadelerini kullandı.

Mesut Ozil Survivora Mi Katiliyor

Mesut Özil, bir dönem Real Madrid ve Arsenal formaları giymiş, Türkiye'de ise Fenerbahçe ve Başakşehir'de oynamıştı. Futbol hayatını noktaladıktan sonra, Mesut Özil'in Survivor'a katılacak olması büyük bir sürpriz olarak görülüyor. Özil, futbol kariyerinden sonra televizyon programlarına katılmak ve yeni bir kariyer yolunda ilerlemek istediğini belirtmişti.

Kaynak: HABER MERKEZİ