İYİ Parti Burdur İl Başkanı Faruk Erkan, Ankara'ya giderek İl Başkanları Toplantısı'na katıldı. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile görüşen Başkan Erkan, Akşener'in Burdur'a selamlarını getirdi.

İl Başkanları toplantısının ardından iftar yemeğine de katılan Başkan Faruk Erkan, Genel Başkan Akşener ile yaptığı görüşmede, " Burdur'a selam olsun. Başkan Faruk Erkan Burdur Sana Emanet. Burdur un bende ayrı bir yeri var." ifadelerini kullandığını dile getirdi.Hava muhalefeti nedeniyle ertelenen Burdur ziyaretini yakın bir tarihte gerçekleştireceğini söyleyen Akşener, "Tüm Burdurlu hemşehrilerime selamlarımı iletin" şeklinde talimat verdi.

Genel Başkan Meral Akşener'in Burdur'a ayrı bir ilgisi olduğunun altını çizen Başkan Erkan, "Sayın Genel Başkanımızın da dediği gibi, elimizden geldiğince İYİ Parti'yi en iyi şekilde temsil etmek için, başta il teşkilatımız olmak üzere, ilçe teşkilatlarımız,gençlik kollarımız, yönetim kurullarımız, çalışma ekiplerimiz ve binlerce partimize gönül veren vatandaşlarımızla birlikte gece gündüz bir arada olmaya devam edeceğiz.İlimizin ilçelerimizin ve memleketimizin refahı,huzuru ve daha iyi bir ekonomi için çalışmalarımızı sürdüreceğiz" ifadelerini kullandı.