Bucak İlçesine bağlı Kocaaliler Beldesinde bu yıl 6’ncı İncir Kültür Sanat ve Çelenk Festivali yapıldı. Coğrafi İşaretli Melli İnciri ve yurt dışına ihraç edilen Çelenk yapımıyla ünlü Kocaaliler Beldesinde Belediye tarafından geleneksel olarak düzenlenen festival düzenlenen yarışmalar ve mehteran gösterisi ve konserlerle renkli görüntülere sahne oldu.

Festivale başta Burdur Valisi Ali Arslantaş olmak üzere İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Metin Ergun, AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, İYİ Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur, Bucak Kaymakam Vekili Tahir Demir, Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu, İYİ Parti Burdur İl Başkanı Faruk Erkan, İYİ Parti Bucak İlçe Başkanı Safa Sönmez, Burdur Ticaret Borsası Başkanı Ömer Faruk Gündüzalp, Bucak Ziraat Odası Başkanı Bilal Özel, Bucak Şoförler ve Otomobilciler Cemiyeti Başkanı Arif Mayda, Bucak Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Hacı Ali Civan, Bucak Sanayi Kooperatifi Başkanı Muzaffer Doğan, Bucak Hızarcılar, Marangozlar ve Mobilyacılar Odası Başkanı Sezgin Sezgin, mahalle muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Vali Arslantaş, Kocaaliler Belediye Başkanı Selahaddin Gökçe’nin şahsında festivalin düzenlenmesinde emeği geçenleri ve üreten çalışkan Kocaaliler halkını kutladı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşıyla başlayan programda konuşmaların ardından İncir ve Çelenk Yarışmasında dereceye girenlere ödülleri takdim edildi.

Festival, saat 21.00’de Nurcan Altınok ve Fatih Burdurlu konseri ile devam etti. Festivale katılanlar sanatçıların şarkıları ile gönüllerinde eğlendi.