Real Madrid'in son gözdesi Arda Güler, Villarreal'e attığı iki golle bir kez daha futbolseverleri büyüledi. Bu performansı, Paris Saint-Germain'den ayrılacağını açıklayan ve yaz aylarında Real Madrid'e imza atması beklenen Kylian Mbappe'nin de dikkatini çekmiş gibi görünüyor.

Mbappe'den Arda'ya Methiyeler

Kylian Mbappenin Psg Anlasmasina

Real Madrid'in Villarreal ile oynadığı maçı seyreden Mbappe'nin yakın çevresine, Arda Güler için şu övgü dolu sözleri kullandığı öğrenildi: "Bu çocukta özel bir şey var. Onu oynarken gördüğümde beni hayretler içinde bıraktı."

Yeni Sezonda Birlikte Olabilirler mi?

Arda Guler Real Madrid 2023 2024

Haberin devamında, Mbappe'nin yeni sezonda Arda Güler ile birlikte iyi bir ikili oluşturabileceği belirtiliyor. Mbappe'nin Arda Güler'i merakla beklediği ve onu Santiago Bernabeu stadyumunda görmek istediği ifade ediliyor.

"Madrid'e Yeni Bir Zafer Çağı Getirebilirler"

Mbappe Arda Güler

Haberde "Kylian Mbappe'nin yakında yeni bir partnere sahip olabileceğini ve onu Santiago Bernabeu stadyumunda beklediğini gösteriyor. İkili burada birlikte birçok gol ve şampiyonluk kutlamayı ve böylece Madrid kulübü için yeni bir zafer çağına öncülük etmeyi umuyor." ifadelerine yer veriliyor.

Kaynak: Haber Merkezi