Takım oyununda geleneksel lezzetleri içeren özel yemekler hazırlayan yarışmacılar, mavi takım 4-3 puanla kazandı. Böylece haftanın ikinci takım oyununun galibi mavi takım oldu.

Takım oyununu kaybeden kırmızı takım yarışmacıları, bireysel dokunulmazlık için arabaşı çorbası yaparak rekabet etti. Barbaros, arabaşı çorbası ile bireysel dokunulmazlığı kazandı.

Dokunulmazlık oyununu kazanan Barbaros, eleme adaylarından kurtuldu. Kıvanç ve Eda ise eleme adayları olarak belirlendi. Geçen hafta eleme adayları Batuhan, Barış, Eray, Dilara, Ayaz, Gamze ve Tolga olmuştu. Geçen hafta eleme potasına giren ve elenen yarışmacı Eray olmuştu.

MasterChef All Star'da ilk altın kaşığı kazanan yarışmacı Barbaros Yoloğlu olmuştu. Ödül oyununu ise Tanya kazandı ve 100 bin TL ödülün sahibi oldu.

Takım oyununda mavi takım, kırmızı takımı 4-3 yenerek haftanın ikinci takım oyununun galibi oldu. Mavi takım böylece haftanın ikinci galibiyetini de elde etti. Bireysel dokunulmazlık oyununu kazanan Barbaros, eleme potasına giren Kıvanç ve Eda'dan kurtuldu.