MasterChef Türkiye All Star'da heyecan bu akşam da devam edecek. 74. bölümde takımlar dokunulmazlık için mücadele edecek

MasterChef Türkiye All Star'ın yeni bölümü bu akşam saat 20.00'de TV8'de izleyici ile buluşacak. Programın 74. bölümünde eski sezon yarışmacılarının yer aldığı All Star sezonu devam edecek.

Yarışmacılar şampiyon olabilmek için hünerlerini sergilerken, heyecan her bölümde artıyor. Şefler Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna, yarışmacılarla karşılaşacak.

Önceki bölümde mavi takım dokunulmazlık oyununu kazandı, eleme adayları Kıvanç ve Eda oldu. Yeni bölüm fragmanı izleyicileri meraklandırıyor.

Detaylar yeni bölümde yaşanacak olaylarla ilgili merak uyandırıyor. Takımların dokunulmazlık için mücadele edeceği bölümde, eleme adayları arasından bir kişi daha elenebilir.

Yarışmacıların sergileyeceği performanslar ve şeflerin vereceği kararlar, yeni bölümde belirleyici olacak.MasterChef Türkiye All Star'ın 74. bölümü bu akşam saat 20.00'de TV8'de izleyici ile buluşacak.