MasterChef'in son bölümünde heyecan doruktaydı! Kırmızı ve mavi takım, "Sokak Lezzetleri" konseptindeki dokunulmazlık oyununda karşı karşıya geldi. Kıyasıya mücadele sonucunda, kırmızı takım dokunulmazlığı kazanırken mavi takımdan bir yarışmacı eleme potasına gitti.

Master Chef 28 Kasım

Master Chef'te eleme adayı kim?

Eleme adayı belirlemek için yapılan oylama sonucunda, mavi takımın temsilcisi olan en düşük puanı alan Tolga haftanın ilk eleme adayı oldu.

Master Chef Tolga

Master Chef Dokunulmazlık Kimde Kaldı

Master Chef'te Format Değişiyor!

Ayrıca, yarışmanın ilerleyen aşamalarında yeni bir format değişikliği duyuruldu. Artık her oyunun sonunda bir kişi eleme potasına düşecek ve finalde potaya gidecek 3 aday konsey oylarıyla belirlenecek. Dokunulmazlık kazananlar kendilerini koruyabilecekler.

Master Chef Eleme Adayı

Somer Şef son bölümde, "Bu haftadan sonra artık eleme sistemi değişiyor. Her gecenin sonunda bir kişi eleme potasına gidecek. 3 takım ve 1 bireysel oyunu olmak üzere her oyun sonunda 1 aday çıkacak. İki etaplı ve puanlama sistemli eleme finali oynanacak. Artık potaya düşmemek çok daha önemli. Çünkü artık herkes final potasında. Dokunulmazlık alan kendini kurtaracak. Konsey oyları ile potaya giden 3 aday belirlenecek. Son gece de her zaman olduğu gibi bireysel oyun oynanacak ve en az başarılı olan potaya girecek.'' dedi

Master Chef

Master Chef'te dokunulmazlığı kim kazandı?

Dokunulmazlık oyunlarındaki başarısını sürdüren kırmızı takım, şeflerin beğenisini kazanarak dokunulmazlığı elde etti. Ayrıca, bireysel dokunulmazlık için yapılan turda ise Mehmet Şef'in uskumru teratürü yaparken Sergen en yakın tabağı yaparak bireysel dokunulmazlığı kazandı.

Kaynak: Evrim Tuna Şahin