Olay, 17 Mayıs 2024 günü saat 18.47'de gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, isimsiz bir kadın, Ayrılık Çeşmesi Marmaray İstasyonu'nda bulunan platformda aniden kendini raylara attı. O sırada istasyondan geçen trenin altında kalan kadın, kazada hayatını kaybetti.

Durumun farkına varan çevredekiler olay yerini ambulans ve polise bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, hayatını kaybeden kadını kontrol etti. Yapılan incelemelerin ardından cansız beden, Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Marmaray

Marmaray Seferleri Durduruldu

Kazanın ardından Marmaray seferleri yaklaşık bir saat boyunca durduruldu. Bu süre zarfında trenlerde gecikmeler yaşandı. Marmaray, kazayla ilgili sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama yaptı. Açıklamada, "Ayrılık Çeşmesi İstasyonumuzda meydana gelen üzücü olay nedeniyle Üsküdar - Feneryolu istasyonları arasında tek hat üzerinden işletilmekte, seferler gecikmeli olarak yapılmaktadır." ifadelerine yer verildi. Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmalarının tamamlanmasının ardından seferler yeniden başladı.

Editör: Haber Merkezi