Manavgat Belediyespor, grubun en güçlü takımlarından biri olarak kabul edilen bir dizi oyuncuyu kadrosuna kattı. Kulüp Başkanı Şükrü Sözen, yöneticiler ve teknik direktör Gürkan Ferhatoğlu'nun da katıldığı imza töreni, Manavgat Belediyesi Side Ek Hizmet Binası'nda gerçekleşti.

Bu transferler arasında Aliağa FK'dan kanat oyuncusu İlker Ataseven, Sandıklıspor'dan kanat oyuncusu Eray Can Akkayı, Kahramanmaraş İstiklal Spor'dan forvet oyuncusu Yiğit Ener Aydın, 5 Temmuz İskenderunspor'dan orta saha oyuncusu Mustafa Şekeroğlu, Doğubeyazıt FK'dan stoper Miran Avcı ve Gölcükspor'dan kaleci İlyas Mahsuni Cihan bulunuyor.

Genç futbolcular, büyük bir heyecanla taraftarlarıyla buluşacakları için sabırsızlandıklarını ifade ederek şampiyonluk sözü verdiler. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, taraftarların ve şehrin şampiyonluğa yürekten inandığını belirterek,

"Bu sene şampiyonluk için gereken her şeyi yapmak için elimizden geleni yaptık. Bu genç oyuncuların kulübümüze hayırlı olmasını diliyorum. İnanıyorum ki kupayı bu şehre getireceğiz. Şampiyonluk yolculuğumuzun sonunda zafer bizi bekliyor" dedi.