58 yıllık köklü bir tarihe sahip olan MAKÜ Eğitim Fakültesi 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısı ile kurulduğu günden bu yana verdiği mezunlarını bir araya getirerek bu özel güne ev sahipliği yapacak.

Mezunlarını bulmak ve onlarla bir araya gelmek için bir platform da oluşturan Eğitim Fakültesi’nin düzenleyeceği bu özel güne katılmak isteyen MAKÜ Eğitim Fakültesi mezunlarının https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfTvjwq_VWwAeFLjOFyzK6rplITQT_ZZ5k8BhEzqJ8AvCxKCw/viewform linkindeki katılım formunu doldurmaları gerekiyor.

MAKÜ'de 100. Yıl Öğretmenler Günü Buluşması (3)

Konu hakkında açıklamada bulunan Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Firdevs Savi Çakar, tüm mezunlarımızı bu etkinliğe davet ettiğini ve bu etkinliğe ev sahipliği yapmanın büyük bir gurur olduğunun altını çizerek;

“Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Eğitim Fakültesi olarak gururla ifade ediyoruz ki, Cumhuriyetimizin 100. yılında 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü, köklü geçmişimizin ışığında, öğretim üyelerimizle, öğrencilerimizle ve kıymetli mezunlarımızla bir araya gelerek coşkulu ve anlamlı bir şekilde kutlamayı planlıyoruz.

Bilindiği üzere, kurumumuz 58 yıllık köklü tarihinde Burdur Kız Öğretmen Okulu, Eğitim Enstitüsü, Eğitim Yüksekokulu, SDÜ Burdur Eğitim Fakültesi olarak evrildi ve günümüzde de MAKÜ Eğitim Fakültesi olarak varlığını sürdürmektedir. Bu süre zarfında binlerce kıymetli mezun öğretmeniyle, ülkemizin eğitim camiasına büyük katkılar sağlamış ve sağlamaya devam etmektedir.

Bu özel günde, mezunlarımızı Eğitim Fakültemiz ev sahipliğinde düzenleyeceğimiz "100. Yıl Öğretmenler Günü Buluşması" etkinliğimize davetimizi iletiyoruz. Birlikte geçmişe duyduğumuz minnet ve geleceğe duyduğumuz umutla, eğitimin ışığında bir araya gelerek bu anlamlı günü birlikte kutlamak için sabırsızlanıyoruz. Sizleri aramızda görmek bize büyük mutluluk katacaktır.” dedi.