Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) 2021-2022 akademik yılı mezuniyet töreni coşkulu bir şekilde düzenlendi.İlk olarak Burdur Cumhuriyet Meydanı’nda başlayan tören Rektör Prof. Dr. Adem Korkmaz’ın Atatürk Anıtı’na çelenk sunuşu ve ardından saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla Cumhuriyet Meydanı’ndaki tören sona erdi.MAKÜ İstiklal Stadyumunda devam eden törene, Burdur Valisi Ali Arslantaş, Burdur Milletvekili Dr. Mehmet Göker, Garnizon Komutanı P. Alb. Yavuz Çankaya, Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Cumhuriyet Başsavcısı Osman Kara, Adalet Komisyonu Başkanı Hacı Süleyman Arslan, MAKÜ Rektörü Prof. Dr. Adem Korkmaz, Baro Başkanı Ramazan Gedik, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Durmuş Acar, Prof. Dr. Mehmet Karaca ve Prof. Dr. Hüseyin Dalgar, Genel Sekreter Ali Nihat Gündüzalp, protokol üyeleri, MAKÜ öğretim elemanları, öğrenciler ve aileleri katıldı.MAKÜ İstiklal Stadyumunda devam eden törene, Burdur Valisi Ali Arslantaş, Burdur Milletvekili Dr. Mehmet Göker, Garnizon Komutanı P. Alb. Yavuz Çankaya, Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Cumhuriyet Başsavcısı Osman Kara, Adalet Komisyonu Başkanı Hacı Süleyman Arslan, MAKÜ Rektörü Prof. Dr. Adem Korkmaz, Baro Başkanı Ramazan Gedik, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Durmuş Acar, Prof. Dr. Mehmet Karaca ve Prof. Dr. Hüseyin Dalgar, Genel Sekreter Ali Nihat Gündüzalp, protokol üyeleri, MAKÜ öğretim elemanları, öğrenciler ve aileleri katıldı.“Üniversite Benim İçin Profesyonelleşme Yolunda Attığım İlk Adım” Tören 2021-2022 Akademik Yılı lisans mezunları adına Sanat ve Tasarım Fakültesi mezunu Oğuzhan Aksoy’un konuşması ile devam etti. Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi’nden mezun olmanın büyük bir gurur olduğunu söyleyen Aksoy; “Üniversite benim için profesyonelleşme yolunda attığım ilk adım ve bundan sonraki hayatımın başlangıcı niteliğindedir. Benimle birlikte bu yıl mezun olan arkadaşlarıma iyi bir gelecek diliyor, bilim ve sanatın ışığında güzel ülkemizin kalkınmasında üstlerine düşeni fazlasıyla yapacaklarına inanıyorum.” diye konuştu. Öğrenciler Mezuniyet Yemini Etti Tören, dereceyle mezun olan öğrencilere protokol üyeleri tarafından ödüllerin verilmesi ile devam etti. 2021-2022 Eğitim-Öğretim yılı fakülte, yüksekokul ve meslek yüksekokulu birincilerine ödülleri protokol üyeleri tarafından verildi. Dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesinin ardından Rektör Danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Kılınç mezun olan öğrencilere mezuniyet yemini ettirdi.  Kepler Havaya! Tören, Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi’nden mezun olan öğrencilerin mezun oldukları üniversitenin adı olan Mehmet Akif Ersoy ritmi ile hep birlikte keplerini havaya fırlatmasıyla sona erdi. Öğrencilerin gözlerindeki mutluluk, aileleriyle kucaklaşmaları ile ikiye katlandı. ğrenciler, aileleri ve arkadaşlarıyla birlikte mezuniyet fotoğrafları çektirerek bu anı ölümsüzleştirdiler.
Tören Feelband Konseri İle Taçlandı 

Renkli görüntülerin oluştuğu mezuniyet töreninde Feelband Grubu konser verdi. Grubun seslendirdiği parçalara hep bir ağızdan eşlik eden öğrenciler mezuniyet coşkusunu doyasıya yaşadılar.
Konser sonunda Rektör Prof. Dr. Adem Korkmaz tarafından grup üyelerine üniversite anmalığı, hediye ve çiçek takdim edildi.