KÜTAHYA ELEKTRİK KESİNTİSİ | 1 Şubat Perşembe günü merak edilerek araştırılıyor. Detayları haberimizde sizler için derledik...

1 Şubat Perşembe günü Kütahya'nın birçok ilçesinde elektrik kesintileri yaşanacak. 1 Şubat Perşembe günü Kütahya'nın hangi ilçelerinde elektrik kesintisi yaşanacak? Peki, Kütahya'da elektrik kesintisi kaç saat sürecek? 

Elektrik kesintisi nedeniyle mağduriyet yaşamak istemeyen vatandaşlar elektriklerin ne zaman geleceği ile ilgili Osmangazi Elektrik Dağıtım A.Ş. (OEDAŞ) elektrik kesintisi listesini araştırıyor.

Osmangazi Elektrik Dağıtım A.Ş. (OEDAŞ) tarafından yapılan açıklamaya göre 1 Şubat Perşembe  günü Kütahya'nın bazı ilçelerinde farklı sürelerde elektrik kesintileri yaşanacak.

Kütahya Elektrik Kesintisi

Tarih: 01 Şubat 2024

Süre: 7 saat

Kütahya'nın Merkez ilçesinde 01 Şubat 2024 tarihinde gerçekleşecek olan elektrik kesintisi, toplamda 7 saat sürecek. Bu kesinti, Kütahya genelindeki kesinti programlarıyla birleşerek yaşamı olumsuz etkileyebilir. Özellikle Merkez ilçesi, kesintinin en çok etkilediği bölgelerden biri olacak. Hangi bölgelerin etkileneceği ve alternatif çözüm önerileri için güncel bilgilere ulaşabilirsiniz.

  • Başlama Zamanı: 01 Şubat 2024 Perşembe 09:00
  • Bitiş Saati: 01 Şubat 2024 Perşembe 16:00

Etkilenen Mahalleler:

  • MERKEZ – OK MEYDANI: 1. ASİL SOKAK, 1. ŞEMBEL SOKAK, 2. TEPEBAŞI SOKAK, AYÇİÇEĞİ SOKAK, BAHAR YILDIZI SOKAK, BEŞYAPRAK SOKAK, ÇAM PÜLÇEĞİ SOKAK, GÜLAĞZI SOKAK, GÜLHATMİ SOKAK, GÜNEY SOKAK, KASIMPATI CADDE, REHA CADDE, SÖĞÜTYAPRAĞI SOKAK, ŞAİR ALİ PESENDİ CADDE, ULUĞ SOKAK

Elektrik Kesintisi Bildirimi: Bakım onarım çalışmaları nedeniyle


Tarih: 01 Şubat 2024

Süre: 7 saat

Kütahya'nın Merkez ilçesinde 01 Şubat 2024 tarihinde gerçekleşecek olan elektrik kesintisi, toplamda 7 saat sürecek. Bu kesinti, Kütahya genelindeki diğer kesintilerle birleşerek yaşamı olumsuz etkileyebilir. Etkilenen bölgeler, alternatif enerji kaynakları ve kesintinin neden olduğu sorunlarla ilgili daha fazla bilgi alabilirsiniz.

  • Başlama Zamanı: 01 Şubat 2024 Perşembe 09:00
  • Bitiş Saati: 01 Şubat 2024 Perşembe 16:00

Etkilenen Mahalleler:

  • MERKEZ – GÜLTEPE: 1. GÜLDESTE SOKAK, AYDOĞDU SOKAK, GELİNCİK SOKAK, KUMARI 1 SOKAK, RADAR CADDE
  • MERKEZ – OK MEYDANI: 1. ÇAĞRI SOKAK, 1. IRMAK SOKAK, ABLUM SOKAK, AYDINLIKEVLER CADDE, DAĞÇİÇEĞİ SOKAK, EMİR SOKAK, KESTANE SOKAK, MAVİ SÜMBÜL SOKAK, PELİT SOKAK, RADAR CADDE, SEYRAN SOKAK, ŞAFAK YILDIZI SOKAK

Elektrik Kesintisi Bildirimi: Bakım onarım çalışmaları nedeniyle

Kaynak: OEDAŞ