Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Eğitim Fakültesi Müzik Öğretmenliği Bölümü son sınıf öğrencileri Topluma Hizmet Dersi kapsamında Burdur Belediyesi Berberoğlu Vakfı Huzurevi’ne gelerek Huzurevinde kalan yaşlılar için moral konseri verdi.

Müzik Öğretmenliği son sınıf öğrencisi Güray Bezirganoğlu, “Topluma Hizmet dersi kapsamında böyle bir etkinlik yapmayı düşündük. Aklımıza önce buradaki büyüklerimiz geldi. Huzurevi Müdürü ile görüştük. Pandemi döneminde amacımız onları biraz da olsa eğlendirmek, sıkıcı monoton durumdan kurtarmak. Umarım mutlu olmuşlardır” dedi.

Huzurevi sakinlerinden Ömer Karakaya’da “bizler huzurevi sakinleri olarak uzun zamandır buradayız. Öğrencilerin bizleri ziyareti bizleri çok memnun etti. Yüce mevlam bu öğrenci kardeşlerimize sağlık, sıhhat, afiyet diliyoruz. Bizler oldukça memnun olduk. Stres atmış olduk. Kafamız yenilendi. Sağolsunlar varolsunlar” dedi.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında müzisyen öğrenciler şarkı ve türkülerini Huzurevinin kaldırımında söylerken Huzurevi sakinleri de bahçede söylenen eserlere eşlik etti ve gönüllerince eğlendiler. Huzurevi sakini Ömer Karakaya’Yaşlılara Güzelleme’ isimli şiiri okudu.

Kaynak: burduryenigun.com