Bucak ilçesinde Halk Eğitim Merkezi öğrencileri, sevgililer gününe özel  hazırladıkları el işi ürünlerini açtıkları “Sanat Sokağı” sergisinde satışa sunuyor.
 Bucak ilçesi  Eski Adliye Binası önünde kurulan sevgililer günü çadırına tüm Bucak halkını beklediklerini söyleyen Halk Eğitim Merkezi öğrencisi Emel Kurgan "Halk eğitim öğrencileri olarak  Sevgililer gününe özel stant açtık. Burada değişik el işlerimiz, keçe işleri, boncuk, kırk yama işlerimiz var. Bu ürünleri hem sergiliyoruz hem de sevgilisine güzel bir hediye almak isteyenlere satışını yapıyoruz. Sevgililer gününe özel kristal ve doğal taş ürünlerimiz var.  Standımız 14 Şubat Sevgililer günü akşam saat 18:00'a kadar devam edecek."dedi.

Üretici kadınlara destek amaçlı kalıcı sergi alanlarının olmasını daha önce de dile getiren  Bucak Halk Eğitim Merkezi öğrencileri " Bu istek ve çabalarımız sonuç verdi. Belediye Başkanımız Sayın Emrullah Ünal bey Halk eğitim merkezi önüne kalıcı stantlar yaptırıyor. Bu stantlar da önümüzdeki günlerde yerini alacak. Belediye Başkanımız sayın Emrullah Ünal  beye de ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandılar.

Haber: Doğan ŞAHİN