Kristen Stewart, 2008 yılında Robert Pattinson ile başrolü paylaştığı 'Twilight' filmiyle tüm dünyada tanınan bir isim haline geldi. Ancak son zamanlarda sadece oyunculuğuyla değil, tarzıyla da dikkat çekiyor. Geçtiğimiz günlerde kendi filminin galasına katılan Stewart, yine büyük ilgi gördü.

Ünlü oyuncu bu sefer sokak tarzıyla olay oldu. Kristen Stewart'ın tarzına yapılan yorumlar arasında "Yatak odası stili" de bulunuyor.

Kristen Stewart Kombini

Alacakaranlık film serisindeki 'Bella' karakteriyle tanınan Stewart, son olarak başrolünde yer aldığı 'Love Lies Bleeding' filminin galasına altına bir şey giymeden katıldı ve cesur tarzıyla dikkatleri üzerine çekti.

Gecede frikik vermeyi umursamayan Kristen Stewart, şimdi de sokak tarzıyla gündemde. Mini eteği ve jartiyer çorabıyla kombiniyle dikkat çeken ünlü oyuncu, cesur tarzını file sütyeni ve deri ceketiyle tamamladı.

Sosyal medyada Stewart'a olan ilgi de azalmadı. Bakanların bir daha baktığı ünlü isme, "Yine çok cesur", "Fazla cesursun" gibi yorumlar yapılıyor.

Uzun bir süredir ortalarda pek görünmeyen Kristen Stewart, Alacakaranlık film serisindeki Bella karakteriyle dünya çapında üne kavuşmuştu. Ancak şimdi hem oyunculuğuyla hem de tarzıyla adından söz ettirmeye devam ediyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ