Süleyman Demirel Üniversitesi, 35 sözleşmeli memur alımı için başvuruları almaya başladı. Başvurular, 1 Aralık 2023 tarihine kadar üniversitenin insan kaynakları başvuru sistemi üzerinden online olarak yapılacak.

  • Destek Personeli (Temizlik) “ERKEK”: Lise mezunu olmak, 31 yaşından gün almamış olmak.
  • Koruma ve Güvenlik Görevlisi “ERKEK”: Önlisans mezunu olmak, 31 yaşından gün almamış olmak, silahlı/silahsız özel güvenlik görevlisi kimlik kartı ve sertifikasına sahip olmak, Sağlık kuruluşundan belgelendirmek kaydıyla boyunun 170 cm den kısa olmamak.
  • Koruma ve Güvenlik Görevlisi “KADIN”: Önlisans mezunu olmak, 31 yaşından gün almamış olmak, silahlı/silahsız özel güvenlik görevlisi kimlik kartı ve sertifikasına sahip olmak, Sağlık kuruluşundan belgelendirmek kaydıyla boyunun 165 cm den kısa olmamak.
  • Destek Personeli (Aşçılık) “ERKEK”: Liselerin Yiyecek İçecek Hizmetleri Bölümünün Mutfak Dalı Mezunu olmak veya lise mezunu olup Milli Eğitim Bakanlığı tarafından verilen Yiyecek İçecek Üretim Belgesi ve Ustalık Belgesi veya Usta Öğreticilik belgesine sahip olmak, Et ve Et Ürünleri İşleme alanında Milli Eğitim Bakanlığı onaylı belge sahibi olmak.
  • Destek Personeli (Temizlik Bulaşık) “ERKEK”: Lise mezunu olmak, "Hijyen Eğitimi Yönetmeliği’ne uygun olarak Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen eğitimleri almış ve belge sahibi olmak.
  • Spor Uzmanı “ERKEK”: En az lisans düzeyinde eğitim veren Spor Bilimleri Fakülteleri veya Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulları bölümlerinden mezun olmak, Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu tarafından verilmiş ve vizesi yapılmış en az gümüş cankurtaran belgesine sahip olmak.
  • Destek Personeli (Duvarcı): Meslek Liselerinin İnşaat Teknolojisi alanının Yapı Duvarcılığı Dalı, Yapı Yalıtımcılığı Dalı, Yapı Yüzey Kaplamacılığı Dalı, Yapı Dekorasyonu Dalı bölümü mezunu olmak.
  • Destek Personeli (Boyacı): Meslek Liselerinin inşaat Teknolojisi alanının Yapı Duvarcılığı Dalı, Yapı Yalıtımcılığı Dalı, Yapı Yüzey Kaplamacılığı Dalı, Yapı Dekorasyonu Dalı bölümleri mezunu olmak.
  • Destek Personeli (Şoför) “ERKEK”: Liselerin herhangi bir alanından mezun olmak, eski E Sınıfı veya yeni D sınıfı sürücü Belgesine sahip olmak, SRC 2 Belgesine sahip olmak, Psikoteknik Belgesine sahip olmak.
  • Büro Personeli: Önlisans Büro Yönetimi, Büro Yönetimi ve Sekreterlik, Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı, Sekreterlik, Ofis Teknolojileri ve Yönetimi, Büro Hizmetleri ve Yönetici Asistanlığı mezunu olmak, 36 yaşından gün almamış olmak.

Başvurular, 1 Aralık 2023 tarihine kadar üniversitenin insan kaynakları başvuru sistemi üzerinden online olarak yapılacak. Atama işlemleri, KPSS puan üstünlüğüne göre yapılacak.

Kaynak: İREM TEKİN