Olay, Şirinyalı Mahallesi 1502 Sokak’taki bir parkta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Fazıl Bildik’e arkadaşının hediye ettiği Pomeranian cinsi dişi köpek, parkta başıboş dolaşırken iki kişi tarafından alındı. Köpeğinin iş yerine dönmediğini fark eden Bildik, çevrede yaptığı aramalardan sonuç alamayınca güvenlik kameralarını inceledi. Görüntülerde iki kadının köpeği alarak bir petshopa girdiği tespit edildi.

30 Yıldır Kemer'e Gelen Alman Çifte Teşekkür Plaketi 30 Yıldır Kemer'e Gelen Alman Çifte Teşekkür Plaketi

Kamera kayıtlarını polise veren Bildik, olayla ilgili kayıp başvurusunda bulundu ancak henüz resmi bir şikâyette bulunmadı.

“Geri getirirse şikâyetçi olmayacağım”

Köpeğini 2 aylıkken arkadaşının hediye ettiğini belirten Fazıl Bildik, “7 aydır yanımdaydı, bir parçam gibi olmuştu. Götüren kişiler tasması olmadığı için sahipsiz sanmış olabilir. Kamera görüntülerimiz var, petshopa girip köpek için ürün almışlar. Geri getirirse şikayetçi olmayacağım. O benim her şeyim” dedi.

“Madalya aldı, sonra nazar değdi”

Köpeğinin bir hafta önce Antalya’da düzenlenen güzellik yarışmasında birinci seçildiğini dile getiren Bildik, “Yarışmadan bir hafta sonra kayboldu. Nazar değdi sanırım” ifadelerini kullandı.

Polis, kamera görüntülerindeki şahısları tespit etmeye çalışırken, köpeğin akıbeti ise merak konusu.

A W451554 03

A W451554 04

Editör: Evrim Tuna Şahin