Kaza, kent merkezine bağlı Saraydüzü köyü girişinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, A.S. idaresindeki 34 HA 648 plakalı kamyonet, köy girişinde henüz belirlenemeyen bir sebepten ötürü K.Ç. idaresindeki 03 BH 943 plakalı hafif ticari araçla çarpıştı.

Çarpışmanın etkisiyle savrulan kamyonet takla atarak yol kenarındaki şarampole devrilirken, diğer araç ise bir evin bahçesine girerek durabildi.

AW076410_02

Kaza sonrası çevredekilerin haber vermesi üzerine bölgeye jandarma, itfaiye, AFAD ve 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi.

Bölgeye gelen sağlık ekipleri, hafif ticari araçta bulunan M.Y.'nin (30) olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Diğer yaralılar K.Ç., R.Ç., A.S. ve H.T. ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.

Yaralılardan K.Ç., kaldırıldığı hastanede yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

AW076410_04

Kaza sonrası olay yerine gelen ölen şahısların yakınları ise sinir krizi geçirdi. Şahısların jandarma ve çevredekiler tarafından güçlükle sakinleştirildiği öğrenildi.

Kazanın ardından jandarma Olay Yeri İnceleme ekipleri tarafından detaylı bir inceleme yapılırken, savcılık tarafından da inceleme başlatıldığı bildirildi.

AW076410_05

Öte yandan, devrilen kamyonetteki gıda malzemeleri ise çevreye dağılırken, jandarma ekiplerince malzemeler bir bölgeye toplanarak koruma altına alındı.