Kocaaliler Belediyesi ve Kocaaliler İlkokulu müdürlüğü tarafından organize edilen şenliğe öğrencilerin yanı sıra rehabilitasyon merkezi öğrencileri ve aileleri katıldı.

Pandemi nedeniyle 2 yıldır yapamadıkları şenliğim ilkini gerçekleştirdiklerini belirten Belediye Başkanı Selahatdin Gökçe, günümüz çocuklarına eski eğlencelerini göstermek, sokak oyunları kültürünü yaşatmak istediklerini dile getirdi.

Başkan Gökçe, ilerleyen yıllarda da bu etkinliği genişleterek sürdüreceklerini dile getirdi.
Etkinliğe katılan Bucak Kaymakam Vekili İsmail Demirtaş ise çocukların eğlencelerine katıldıkları için mutlu olduklarını belirterek, “2 yıldır yaşanan pandeminin ardından gerek aşılanma oranlarının artması gerekse vaka sayılarının düşmesiyle inşallah bu süreçten itibaren bu tür organizasyonlar devam eder, emeği geçenleri tebrik ederim” ifadelerini kullandı.

Uçurtma Şenliği’ne Bucak Kaymakam Vekili İsmail Demirtaş, Bucak İlçe Milli Eğitim Müdürü Neşet Yazar, Bucak Ziraat Odası Başkanı Bilal Özel, Bucak Belediye Meclis üyeleri, İl Genel Meclis Üyeleri İYİ Parti Bucak İlçe Başkanı Safa Sönmez,yönetim kurulu üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Renkli görüntülere sahne olan etkinlikte yaklaşık 500 çocuğa uçurtma dağıtımı yapıldı. Müzikle birlikte eğlenen çocuklar güzel bir gün geçirdi.