Show TV'nin sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti'nde Çimen karakterini canlandıran Selin Türkmen, sosyal medyada ilgi odağı olmaya devam ediyor.

2000 doğumlu ve İzmirli olan Türkmen, 22 yaşında Dokuz Eylül Üniversitesi Tiyatro Bölümü mezunu. İlk oyunculuk deneyimini 2019 yılında "Marat - Sade" isimli oyunla yaşayan Türkmen, daha sonra "Hizmetçiler", "İstanbul Efendisi", "Yaşar Ne Yaşar Ne Yaşamaz", "Ufak Bir Hata" ve "Şark Dişçisi" gibi dizilerde rol aldı.

Kızılcık Şerbeti'nde Kıvılcım'ın en küçük kızı Çimen'i canlandıran Türkmen, dizide lise öğrencisi ve ablasına bağlı bir karakteri izleyicilere tanıtıyor.

Sosyal medyada Çimen karakteri için yapılan yorumlarda, Türkmen'in oyunculuğu ve başarılı performansı övülüyor.

Türkmen, Kızılcık Şerbeti'ndeki rolüyle kariyerinde önemli bir yükselişe geçti. Genç oyuncunun gelecekte daha başarılı projelerde yer alması bekleniyor.

selin türkmen 44 yaşda mı

44 Yaş Polemiğine Son

Genç oyuncu Selin Türkmen'in yaşı hakkındaki polemik sona erdi. Sosyal medyada da gündem olan konunun, en çok ziyaret edilen Vikipedi'de yer alması sonucunda ortaya çıktığı düşünülüyordu. Selin Türkmen aslında 2000 doğumlu ve 23 yaşında.

Selin Türkmen'in yaşı hakkındaki iddialar, 2023 yılının Temmuz ayında ortaya çıktı. Vikipedi'de Selin Türkmen'in doğum tarihi 1979 olarak yer alıyordu. Bu iddia sosyal medyada da hızla yayıldı ve birçok kişi tarafından tartışıldı.

Selin Türkmen'in menajeri, iddiaları yalanlayarak oyuncunun 2000 doğumlu olduğunu açıkladı. Menajerin açıklamasının ardından Vikipedi'deki Selin Türkmen'in doğum tarihi de 2000 olarak güncellendi.

Selin Türkmen, 2022 yılında yayınlanan Kızılcık Şerbeti dizisi ile büyük çıkış yakaladı. Dizideki performansıyla büyük beğeni toplayan genç oyuncu, önümüzdeki dönemde de başarılı projelerde yer almaya devam edecek.

Selin Türkmen Kimdir ?

Selin Türkmen, 2000 yılında İzmir'de doğdu. Dokuz Eylül Üniversitesi Tiyatro Bölümü mezunu olan Türkmen, ilk oyunculuk deneyimini 2019 yılında "Marat - Sade" isimli oyunla yaşadı. Daha sonra "Hizmetçiler", "İstanbul Efendisi", "Yaşar Ne Yaşar Ne Yaşamaz", "Ufak Bir Hata" ve "Şark Dişçisi" gibi dizilerde rol aldı.

Selin Türkmen Oynadığı Diziler

  • Kızılcık Şerbeti (Çimen, 2023)
  • Ufak Bir Hata (Yağmur, 2022)
  • Şark Dişçisi (Kadriye, 2022)
  • Yaşar Ne Yaşar Ne Yaşamaz (Ezgi, 2021)
  • İstanbul Efendisi (Canan, 2021)
  • Hizmetçiler (Melisa, 2020)

Selin Türkmen Oynadığı Filmler

  • Marat - Sade (2019)

Selin Türkmen'in Aldığı Ödüller

  • 2023 3. İzmir Uluslararası Film Festivali - En İyi Genç Kadın Oyuncu (Kızılcık Şerbeti)

Selin Türkmen'in Instagram Hesabı

https://www.instagram.com/sselinturkmenn

Selin Türkmen, Kızılcık Şerbeti dizisinde canlandırdığı Çimen karakteriyle büyük beğeni topladı ve kariyerinde önemli bir yükselişe geçti. Genç oyuncunun gelecekte daha başarılı projelerde yer alması bekleniyor.