Kızıl Goncalar dizisinin son bölümünde neler yaşandı? İzleyicileri heyecanlandıran sahneler nelerdi? Yeni çekim mekanları ve gelişmelerle dikkat çeken dizi, izleyicileriyle buluşmaya devam ediyor. Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı, izleyicileri neler bekliyor? Tüm bu soruların cevaplarını merakla bekleyen izleyiciler için dizinin son bölüm özeti ve gelecek bölümle ilgili bilgileri derledik.

Kızıl Goncalar son bölümde neler oldu?

Kızıl Goncalar dizisinde Cüneyd ve Zeynep'in nişan töreni düzenlenir. Ancak Cüneyd, Zeynep'in eline su dökerken aniden çıldırır. Bu durum karşısında korkan Zeynep ne yapacağını bilemez. Tören sırasında Meryem, beklenmedik bir şekilde kızının evliliğine onay verir, ancak Meryem ve Levent'in başka planları vardır.

Kızıl Goncalar'da geçmiş peşlerini bırakmıyor

Meryem ve Levent, zaman kazanmak için Suavi'nin yardımıyla Zeynep'i yurtdışına okumaya göndermeye çalışır. Ancak bu planın gerçekleşebilmesi için Zeynep'in zorlu bir soruya cevap vermesi gerekmektedir.

Cüneyd, Zeynep'le yeni bir hayata adım attığını düşünse de, geçmişin hayaletleri onu takip etmeye devam eder.

Kızıl Goncalar oyuncu kadrosunda kim var?

Kızıl Goncalar, güçlü bir kadro ile izleyici karşısına çıkıyor. Özcan Deniz ve Özgü Namal'ın başrollerini paylaştığı dizi, Mert Yazıcıoğlu, Erkan Avcı, Hazal Türesan, Mert Turak, Selen Öztürk, Şerif Erol, Duygu Sarışın, Tuğrul Tülek, Yakup Turgut, Sitare Akbaş, Mina Demirtaş, Esma Yılmaz, Zehra Kelleci, Tuana Gizem Uzunlar gibi birbirinden başarılı isimleri kadrosunda bulunduruyor. Dizi 18 Aralık Pazartesi günü yayınlanmaya başlayacak.

Kaynak: Evrim Tuna Şahin