Dizide, aşkın, sırların, yalanların ve bütün bunlara inat sırt sırta vermiş üç kadının; bazen ağlatan, bazen de güldüren hikayesini izleyeceğiz.

Kirli Sepeti dizisi, İstanbul'un zengin muhitlerinden birinde, butik bir sitede çalışan hizmetliler ve onların iş verenlerinin iç içe geçmiş hayatlarını konu alıyor. Sitede çalışan hizmetliler, üst katlarda yaşayan işverenlerin hayatlarına tanıklık ederken, kendi hayatlarında da zorlu mücadeleler veriyorlar.

Kirli Sepeti Dizisinin Konusu Nedir Oyuncuları Kimlerdir (3)

Dizinin oyuncu kadrosunda Ayça Bingöl, Ceren Moray, Cansu Tosun, Serkay Tütüncü, Halil İbrahim Ceyhan, Gözde Seda Altuner, Bestemsu Özdemir, Aleyna Özgeçer, Deniz Sarıkaş, Nihan Doğa ve Serhat Kılıç ve Devrim Yakut gibi isimler yer alıyor.

Ayça Bingöl, Songül karakterini canlandırıyor. Songül, sitenin en deneyimli hizmetlisidir. İşini severek yapan Songül, aynı zamanda sitenin sakinleri için de bir nevi danışman gibidir.

Kirli Sepeti Dizisinin Konusu Nedir Oyuncuları Kimlerdir (2)

Ceren Moray, Hayriye karakterini canlandırıyor. Hayriye, Songül'ün en yakın arkadaşıdır. Hayriye, sitenin en güzel ve en başarılı hizmetlisidir. Ancak, Hayriye'nin bu görüntüsü altında gizlediği bir sır vardır.

Cansu Tosun, Medine karakterini canlandırıyor. Medine, sitenin en genç hizmetlisidir. Medine, hayalleri ve hedefleri olan bir genç kızdır. Ancak, Medine'nin bu hayallerini gerçekleştirmesi için önünde birçok engel vardır.

Kirli Sepeti Dizisinin Konusu Nedir Oyuncuları Kimlerdir (1)

Serkay Tütüncü, Kahraman karakterini canlandırıyor. Kahraman, sitenin en yakışıklı ve zengin iş adamıdır. Kahraman, aynı zamanda Songül'ün oğludur. Kahraman, babasının baskıcı tavırlarından kurtulmak için kendi yolunu çizmek istemektedir.

Halil İbrahim Ceyhan, Murat karakterini canlandırıyor. Murat, sitenin en zengin iş adamlarından biridir. Murat, güçlü ve başarılı bir iş adamıdır. Ancak, Murat'ın bu görüntüsü altında gizlediği bir sır vardır.

Gözde Seda Altuner, Aylin karakterini canlandırıyor. Aylin, Murat'ın eşidir. Aylin, sosyetik bir kadındır. Ancak, Aylin'in bu görüntüsü altında gizlediği bir sır vardır.