Serenay Sarıkaya, Metin Akdülger ve Boran Kuzum'un başrollerini paylaştığı Kimler Geldi Kimler Geçti dizisi, Netflix'te 8 bölümden oluşan ilk sezonuyla büyük bir başarı yakaladı. Dizinin hayranları, dizinin finalinin ardından 2. sezon olup olmayacağını merak etmeye başladı.

Serenay Sarıkaya, Metin Akdülger ve Boran Kuzum'un başrollerini paylaştığı 'Kimler Geldi Kimler Geçti' dizisi, Netflix platformunda izleyiciyle buluştu.

663Dea0F34506699 W1200Xh675

Kimler Geldi Kimler Geçti konusu ne?

Dizide, başarılı bir avukat olan Leyla Taylan'ın ve aynı hukuk bürosunda çalıştığı iş arkadaşlarının hayatlarına odaklanılıyor. Ece Yörenç'in kaleme aldığı dizi, 30 yaşındaki Leyla'nın yaşadığı ilişki deneyimlerini 'bench', 'ghost', 'ilişki' ve sonunda 'ilişme' başlıkları altında işliyor.

Kimler Geldi Gecti

Hikaye, Leyla'nın ihanetle sonlanan ilk aşkının acısından kurtulma çabasıyla başlıyor. Arkadaşı olan şef Şeyyaz'ın da yardımıyla ayrılık acısını atlatmaya çalışan Leyla, ünlü üçüncü eş Tuba Tepelioğlu'nun vekilliğini üstlenir. Ancak karşısında, üç kez evlenip boşanmış olan Cem Murathan gibi bir ilişki katili vardır. Leyla, müvekkilini narsist adamla mücadele ederken, aralarındaki gerilim dizinin temel dinamiğini oluşturur.

663Dea17E3059918 W1200Xh675

Kimler Geldi Kimler Geçti oyuncu kadrosu

Dizinin oyuncu kadrosunda Serenay Sarıkaya, Metin Akdülger, Boran Kuzum, Zeynep Tuğçe Bayat, Bade İşçil, Hakan Kurtaş, Ahmet Rıfat Sungar, Gülcan Arslan ve Sümeyra Koç gibi isimler yer alıyor.

Kimler Geldi Kimler Gectinin Cekimleri Basladi S M Rc

Kimler Geldi Kimler Geçti 2.sezon ne zaman?

Şu an için 'Kimler Geldi Kimler Geçti' dizisinin 2. sezonunun çıkış tarihi resmi olarak duyurulmamış durumda. 

Dizinin 1. sezonu değerlendirilerek 2. sezona dair karar verileceği öngörülüyor.

Kaynak: Haber Merkezi