Bucak Kaymakamı Sayın Erol Tanrıkulu, Bucak Belediye Başkanı Sayın Emrullah Ünal, Bucak Belediye Başkan Yardımcıları; Yasin Çiçek , Dr. Oğuzhan Erdoğan ile birlikte Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Ziyarette Konuşan Bucak Kaymakamı Sayın Erol Tanrıkulu; “Tüm Türkiye’de olduğu gibi İlçemizin en önemli Sivil Toplum Kuruluşlarından olan Ticaret ve Sanayi Odamızda seçim dönemi yaşandı. Seçim sonucunda güven tazeleyen Başkan Meçikoğlu ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun dileklerimizi ileterek, yeni dönemde de çalışmalarında başarılar diliyoruz. Kamu Kurum ve Kuruluşları olarak her zaman iş birliği içinde çalışmaya hazır olduğumuzu ifade ediyorum” diye konuştu.
Ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Meçikoğlu; Bucak Kaymakamı Sayın Erol Tanrıkulu, Bucak Belediye Başkanı Sayın Emrullah Ünal, Bucak Belediye Başkan Yardımcıları; Yasin Çiçek , Dr. Oğuzhan Erdoğan’a teşekkür etti.
Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Coşkuner ile Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi Hasan Kurt da hazır bulundu.