KAYMAKAM TANRIKULU, KIZILLI KÖYÜNDE SORUNLARI DİNLEDİ

Kızıllı Köyü sakinleri ile bir araya gelen Kaymakam Erol TANRIKULU, vatandaşlardan gelen sorun ve talepleri dinleyerek ilgili kurum müdürlerine yerinde talimat verdi.

Bucak İlçe Kaymakamı Erol TANRIKULU, köy ziyaretleri kapsamında Kızıllı Köyünü ziyaret etti. Ziyarette Kaymakam Tanrıkulu’na İlçe Jandarma Komutanı İlker Kar, İlçe Özel İdare Müdürü Ferruh KANIK, Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdürü Cemal Acar, Tarım ve Orman Müdürü Mustafa Akgül eşlik etti. 

Vatandaşla buluşma (köy ziyaretleri) kapsamında Köy Muhtarı Murat Yiğit ve Kızıllı Köyü sakinleri ile bir araya gelen Kaymakam Erol TANRIKULU, vatandaşlardan gelen talepleri dinledi. 

Köy sakinlerinin Afetevler Bölgesindeki Elektrik, Elmalıbük Bölgesinde ADSL-İnternet, Köy genelinde Yol ve İçme suyu problemleri için ilgili kurum müdürlerini yerinde arayan Kaymakam Tanrıkulu, problemlerin hızlı bir şekilde giderilmesi için gerekli talimatları verdi. 
Sorunların çözümü noktasın-da bizzat takip edeceğini dile getiren Kaymakam TANRIKULU, Köy Muhtarı ve vatandaşların göstermiş olduğu misafirperverlikten dolayı da teşekkür etti. 
Köy sakinleri de Kaymakam Erol Tanrıkulu’nun ve beraberinde eşlik eden görevlilere ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek memnuniyetlerini dile getirdiler.

Kaymakam Tanrıkulu, köy ziyareti sırasında minik yüreklere de dokunmayı ihmal etmedi. Karşılaştığı köy çocuklarına gülümsemesiyle yaklaşarak hal hatır soran Kaymakam Tanrıkulu, kısa sohbetin ardından hediyeler vererek çocukların gönülle-rine dokundu, yüzlerinde gülümseme, kalplerinde mutluluk oldu.