Bucak Karbeyaz Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi tarafından düzenlenen “Bahara Hoş geldin” etkinliği renkli görüntülere sahne oldu.

Bucak Öğretmen Evi Salonu’nda düzenlenen etkinliğe Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, Kocaaliler Belediye Başkanı Selahatdin Gökçe, Bucak Belediye Meclis Üyeleri, İYİ Parti Bucak İlçe Başkanı Safa Sönmez, İYİ Parti Yönetim kurulu üyeleri, Ak Parti Yönetim Kurulu üyeleri, vatandaşlar ve misafirler katıldı.

Etkinlikte konuşan Bucak Karbeyaz Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi sahibi Selim Özdaş, hem anneler günü hem de engelliler haftası dolayısıyla böyle bir etkinlik düzenlendiklerini dile getirdi. Özel öğrencilerin bakımlarının zor olduğunu ama ailelerin büyük bir fedakarlık yaptıklarını söyleyen Özdaş, kurum olarak ailenin yanında özel öğrencilere her zaman destek olduklarını ifade etti.Özdaş, katılan herkese teşekkür ederek, etkinliğin hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür etti.

Özel öğrencilerin mehter takımı gösterisi büyük alkış alırken, çeşitli gösteriler ve halk oyunları da öğrenciler tarafından oynandı. Yapılan çekilişlerle çeşitli sponsorların hediyeleri dağıtılırken, etkinlik oyun havaları ile sona erdi.