Burdur’un Karamanlı ilçesinde yıkılan Karamanlı Lisesinin yerine ortaokul yapılacak.  16 Derslikli Ortaokulun İhalesi Burdur İl Özel İdaresi tarafından gerçekleştirildi. Okulun inşaatı en kısa zamanda başlayacak.

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Karamanlı Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu; “Yıkılan Karamanlı Lisesinin yerine yapılacak olan 16 Derslikli Ortaokulun İhalesi Burdur İl Özel İdaresi tarafından 08.Eylül 2022 Perşembe günü yapıldı.  İhaleyi alan firmaya ve Eğitim Camiamıza hayırlı olsun. En kısa sürede inşaatının başlamasını diliyorum.
Okulumuzun yatırım programına alınmasından İhalesine kadar katkı sağlayan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’a, Milli Eğitim Bakanımız Sayın Mahmut ÖZER’e , Ak Parti İl ve İlçe Teşkilatımıza, Ak Parti İl Başkanımız Sayın Volkan MENGİ’ye, Ak Parti Burdur Milletvekillerimiz Sayın Bayram ÖZÇELİK ve Sayın Yasin UĞUR’a, Ak Parti İlçe Başkanı Sayın Ömür KARAKAYA’ya, İl Genel Meclis Üyemiz Sayın İsmail AKKAYA’ya, İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yetkililerimize, Burdur İl Özel İdaresi Yetkililerine , Yatırım ve İnşaat Müdürü Sayın Ali ÖZEREN’e ve Emeği geçen herkese şahsım, İlçem ve Eğitim Camiası adına teşekkür ederim.” dedi.