Burdur’un Karamanlı ilçesinde “Karamanlı Kadınları Kırsal Ekonomiye Çiçek Açtırıyor” projesi Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı tarafından onaylanarak destek almaya hak kazandı. Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu, müjdeyi sosyal medya hesabından paylaştı.
PROJE ONAYLANDI
Başkan Selimoğlu yaptığı açıklamada “Batı Akdeniz Kalkınma Ajansına hazırladığımız SOGEB ( Sosyal Gelişmeyi Destekleme Programı) Projemiz, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığımız tarağından onaylandı ve BAKA İle Sözleşme İçin hazırlıklar tamamlanıyor. 
% 80 Hibe ve % 20 Belediyemiz katkısı İle yapılacak olan Seramızda Kadınlarımız Kesme Çiçek ve Süs Bitkisi üretimi yaparak hem Ekonomiye Katkı sağlayacaklar hemde İlçemizin gelişmesine katkı sağlayacaklar.” ifadelerini kullandı.
%80 HİBE OLACAK
Toplam 2 milyon 398 bin TL’ye mal olacak projenin 2 milyon 110 bin TL’i hibe olarak alınacak.4032 metrekare alanda yapılacak kesme çiçek ve süs bitkisi serası ile birlikte ilçenin kadınları çalışacak.
BAŞKANDAN TEŞEKKÜR
Başkan Selimoğlu, projenin onaylanmasında emeği geçen tüm herkese teşekkür ederek, “Karamanlı üretecek ve her gün daha çok gelişecek” ifadelerini kullandı.