Karamanlı Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu, Milli Eğitim camiamıza hayırlı olsun diyerek, 16 derslikli okul inşaatının başladığını duyurdu.

Yıkılan Karamanlı Lisesi'nin yerine yapılacak olan 16 Derslikli Ortaokulun İnşaatı için temel kazımı başladığını duyuran Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu, " İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Sayın Mehmet GÖKMEN, Şube Müdür Vekili Sayın Gürcan COŞKUN ve İhaleyi alan firma yetkilisi Sayın Nizamettin GÖNÜL ile inşaat alanında temel kazımını başlattık. İnşaatın 2023 Eğitim Öğretim yılına yetişmesi sözünü firma yetkilisinden aldık. " dedi.

İnşaat alanında incelemeden bulunan Başkan Fatih Selimoğlu yaptığı açıklamada, " Okulumuzun yatırım programına alınmasından İhalesine kadar katkı sağlayan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’a, Milli Eğitim Bakanımız Sayın Mahmut ÖZER’e , Ak Parti İl ve İlçe Teşkilatımıza, Ak Parti İl Başkanımız Sayın Volkan MENGİ’ye, Ak Parti Burdur Milletvekillerimiz Sayın Bayram ÖZÇELİK'e, Ak Parti İlçe Başkanı Sayın Ömür KARAKAYA’ya, İl Genel Meclis Üyemiz Sayın İsmail AKKAYA’ya, İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yetkililerimize, Burdur İl Özel İdaresi Yetkililerine , Yatırım ve İnşaat Müdürü Sayın Ali ÖZEREN’e ve Emeği geçen herkese şahsım, İlçem ve Eğitim Camiası adına teşekkür ederim. " ifadelerini kullandı.